Hoe je nu al aan employability kunt werken

De coronacrisis zal blijvende invloed hebben op onze samenleving en organisaties. Hoe zorg je er nu al voor dat jouw organisatie alvast klaar is voor de toekomst? Met het vergroten van de employability van je medewerkers maak je het verschil.

Waarom leren essentieel is voor employability

Wil jij dat je medewerkers inzetbaar zijn, nu en in de toekomst? Dan is het belangrijk om te werken aan de employability in je organisatie. Een van de factoren die hierbij essentieel is, is leren. Lees waarom en hoe jij leren inzet om de employability van je medewerkers te vergroten.

Leren tijdens en na corona

Welke invloed heeft COVID-19 op hoe je medewerkers tegen leren aankijken? En heeft het gezorgd voor een spurt in hun ontwikkeling? Onze partner Opleiding.nl onderzocht het. Hieronder een greep uit de resultaten.

Wat onze nieuwe stijl vertelt

Het is je misschien al opgevallen: Online Academy heeft een nieuwe huisstijl. Niet alleen omdat we het tijd vonden voor een frisser, toegankelijk beeld, maar ook om visueel duidelijk te maken waar onze producten en effectieve methode voor staan. Ontdek wat hierachter zit.

Creëer een leercultuur in je organisatie met onze training

We kunnen er niet meer omheen: teams die toekomstbestendig willen zijn, blijven bijleren. Maar hoe creëer je als leidinggevende omstandigheden waarin je medewerkers willen én kunnen leren? Je ontdekt het in onze training ‘Leercultuur Ontwikkelen in je Organisatie’.

Zo ga je er dit najaar weer vol tegenaan

We zijn weer terug van vakantie, de kinderen gaan weer naar school en de warme truien komen weer uit de kast. De zomer is nu écht voorbij. Waarschijnlijk heb je in de zomer al gereflecteerd op hoe het de afgelopen tijd is gegaan op je werk en wat je anders wilt doen. Om je op weg te helpen, vind je hier aan aantal Online Academy-trainingen waarmee je een frisse start maakt (óók als je inmiddels alweer een maand terug bent van vakantie!)

Leer effectief leren in de nieuwe training Learning Skills

We blijven ons hele leven leren. Voor ons werk, maar ook in ons privéleven. Dit maakt ‘leren’ een van de belangrijkste vaardigheden die je als mens kunt hebben. Want wie kan leren, kan álles leren. Maar hoe kun je dat zo effectief mogelijk doen? Ontdek het in de training Learning Skills!

Actie: 3 maanden gratis Online Academy

Nu we veel thuiszitten, leren we ook steeds meer online. Wil jij jouw medewerkers ondersteunen in hun leerbehoefte en ze onbeperkt online leren aanbieden? Maak dan gebruik van Online Academy! Dit is hét moment om je medewerkers te laten profiteren van onze online trainingen. Want als je nu een jaarabonnement neemt, krijg je er gratis 3 maanden extra bij!