Zo ga je er dit najaar weer vol tegenaan

We zijn weer terug van vakantie, de kinderen gaan weer naar school en de warme truien komen weer uit de kast. De zomer is nu écht voorbij. Waarschijnlijk heb je in de zomer al gereflecteerd op hoe het de afgelopen tijd is gegaan op je werk en wat je anders wilt doen. Om je op weg te helpen, vind je hier aan aantal Online Academy-trainingen waarmee je een frisse start maakt (óók als je inmiddels alweer een maand terug bent van vakantie!)

Leer effectief leren in de nieuwe training Learning Skills

We blijven ons hele leven leren. Voor ons werk, maar ook in ons privéleven. Dit maakt ‘leren’ een van de belangrijkste vaardigheden die je als mens kunt hebben. Want wie kan leren, kan álles leren. Maar hoe kun je dat zo effectief mogelijk doen? Ontdek het in de training Learning Skills!

Actie: 3 maanden gratis Online Academy

Nu we veel thuiszitten, leren we ook steeds meer online. Wil jij jouw medewerkers ondersteunen in hun leerbehoefte en ze onbeperkt online leren aanbieden? Maak dan gebruik van Online Academy! Dit is hét moment om je medewerkers te laten profiteren van onze online trainingen. Want als je nu een jaarabonnement neemt, krijg je er gratis 3 maanden extra bij!

Onze 300ste training staat live

Jij en je medewerkers kunnen vanaf nu nóg meer trainingen volgen bij Online Academy. Er staan namelijk weer nieuwe trainingen, examentrainingen, webinars en podcasts online, zodat je organisatie zich verder kan ontwikkelen.

Nieuw in ons aanbod: jouw organisatie duurzaam maken

Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht, ook binnen organisaties. Wil jij jouw organisatie verduurzamen, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan is de training ‘Jouw organisatie duurzaam maken’ een goede eerste stap. Na deze training weet je namelijk als geen ander hoe je een duurzame werkomgeving creëert.

“Ik kijk altijd: wat kan Online Academy toevoegen?”

Accountmanager Kim Oskam zit regelmatig bij (potentiële) klanten aan tafel om uit te leggen wat Online Academy voor hen kan betekenen. “Het leukste vind ik om het trainingsaanbod te laten zien: je ziet dat mensen hierdoor geïnspireerd raken en echt voor zich gaan zien hoe ze het in gaan vullen.”

Waarom je bespaart op trainingskosten met Online Academy

Met e-learningoplossingen zoals Online Academy investeer je in je medewerkers en organisatie. En op lange termijn helpt het gebruik van onze e-learning je zelfs om geld te besparen. Waarom? Dat kun je op meerdere manieren bekijken

5 dingen die we hebben geleerd op het learner engagement-klantevent

Als je gemotiveerd bent om te leren, dan leer je een stuk effectiever. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers betrokken raken en massaal gaan leren? We bespraken het op ons learner engagement-klantevent. Hier keken we samen met onze klanten vanuit verschillende invalshoeken naar learner engagement. Lees hier onze belangrijkste learnings terug.