Qragt nog krachtiger door samenwerking met Online Academy

Het ruime aanbod van Online Academy bevat diverse trainingen die niet langer duren dan tien minuten per dag. “We kunnen alle gebruikers van ons platform, naast het bieden van een oplossing als je bijvoorbeeld financiële of mentale problemen hebt, nu ook trainingen aanbieden.

“Als team hebben we een unieke synergie”

Accountcoördinator Bob Andringa staat elke dag op scherp

Online Academy betekent voor Bob Andringa in één woord: dynamiek. Geen enkele dag is hetzelfde voor onze nieuwe accountcoördinator uit Zeewolde. “Juist omdat wij zo extreem online georiënteerd zijn, werken wij net even wat sneller dan andere opleiders. Je moet dus ook wel je agenda goed bewaken, anders schiet je alle kanten op.” Laat dat maar aan Bob over. Nog maar net binnen bij ons, heeft hij zijn draai al helemaal gevonden.

“In de hemel bij Online Academy’’

Zo lang zit ze nog niet bij Online Academy. Toch kan Jolijn de Blocq van Scheltinga nu al hardop zeggen dat ze zich nog nooit zó op haar plek heeft gevoeld qua werk. Jolijn is onze nieuwe copywriter. Een nieuwe kracht op een nieuwe functie. En een ambitieuze ook nog. “Ooit hoop ik nog een roman te schrijven, dat is echt mijn droom.” In gesprek met een enthousiast schrijftalent.

Marketing automation, de motor van e-learning

Steeds meer organisaties zien het belang van een leven lang leren. Een positieve beweging, maar dan moet hij wel gepaard gaan met daadkracht. Maak bijvoorbeeld gebruik van best practices uit de hoek van marketing automation om medewerkers op het juiste moment met de juiste content aan het leren te krijgen. Signaleer vervolgens de leerbehoeften van je medewerkers en ontwikkel een platform dat volop ruimte biedt aan gepersonaliseerd leren.

Maak e-learning meer datagedreven

Alles om ons heen wordt steeds meer datagedreven. Big data, in combinatie met slimme analytics tools, zorgen daar wel voor. Wat we echter nog al te vaak zien, is dat datagedreven niet verder komt dan het matchen van het klantgedrag met een product of een dienst. Terwijl je eigenlijk uit bent op de optimalisatie van je aanbod. Daar kom je namelijk verder mee, ook bij e-learning.

“Ik houd van gezonde competitie”

Accountcoördinator Shannah van der Kaaij is nu al een beetje accountmanager

Shannah van der Kaaij is een blijvertje. Al bijna twee jaar werkt zij bij ons, en als het aan haar ligt, komen daar nog heel wat jaren bij. Ze wil Online Academy verder zien groeien, daar een bijdrage aan leveren. Maar ook zelf doorgroeien: van accountcoördinator naar accountmanager. Met haar huidige takenpakket heeft Shannah al vaak nauw contact met onze klanten, maar ze droomt ervan ooit ál haar tijd te mogen besteden aan het opbouwen van een mooi klantbestand.

“Door de ontwikkeling van anderen, verrijk ik mezelf”

Opleidingsmanager Jochem van Iterson ziet elke dag kansen

Zijn twee valkparkieten zijn heel blij dat hij nu al maanden thuiswerkt, maar zelf zou Jochem van Iterson wel weer wat vaker onder zijn nieuwe collega’s zijn. Juist om ze beter te leren kennen. Nou, dat is dan geheel wederzijds. Jochem is onze nieuwe opleidingsmanager. In april dit jaar stopte hij als trainer bij Picnic Fulfilment, om zich met volle overtuiging te wijden aan het uitbreiden en verbeteren van ons aanbod. “Leren en ontwikkelen vormen niet alleen de basis van mijn professionele bestaan, ze zijn ook mijn persoonlijke ambitie”.

Online Academy Learning event over hybride werken

Nu het weer mogelijk is om events te organiseren, pakken we uit met een event over hybride werken en leren. Een actueel thema, waar veel over te ontdekken valt. Het event vindt plaats op dinsdag 2 november 2021 in DeFabrique in Maarssen.