Wat is Online Academy?

Waarom wij Online Academy zijn gestart?

Werkenden moeten tegenwoordig hun hele leven blijven leren. Maar dat lukt niet altijd: uit onderzoek blijkt dat van de 7,3 miljoen werkenden in Nederland, 6 miljoen werkenden zichzelf niet actief ontwikkelen. En diegenen die wel leren, doen dit niet allemaal even effectief. Zo starten veel mensen aan online trainingen, terwijl uit onderzoek blijkt dat slechts 8 tot 12 procent van alle e-learning trainingen ook echt wordt afgemaakt.

Daar wilden we bij Salta Group iets aan doen. We besloten onderzoeken naar e-learning te bestuderen én zelf veel te experimenteren. Zo ontdekten we bijvoorbeeld dat je de beste resultaten behaalt als je in kleine blokken leert. Op basis van onze bevindingen hebben we Online Academy opgericht.

Met Online Academy bieden we jouw werknemers de mogelijkheid om hun prestaties, mobiliteit, werkplezier en talenten te vergroten. Op een manier die efficiënt, doeltreffend én inspirerend is. Want alleen zo beginnen je medewerkers zich niet alleen te ontwikkelen, maar blijven ze het ook doen.

Met een abonnement op ons platform krijgt je hele organisatie onbeperkt toegang tot e-learning. Je vindt bij ons meer dan 350 online trainingen (inclusief leerlijnen, podcasts, webinars) op het gebied van soft skills en tal van andere thema’s. Van financiën tot communicatie, van projectmanagement tot leiderschapsvaardigheden.

Het Online Academy Team

Het Online Academy-team gaat iedere dag vol energie aan het werk om de beste trainingen te bieden aan jouw organisatie. Maar wat doen wij precies?

Opleidingen ontwikkelen

Inmiddels heeft Online Academy meer dan 350 trainingen. Deze trainingen worden ontwikkeld door onze opleidingsmanagers. In samenwerking met de vakspecialisten houden zij het vakgebied in de gaten om te kijken aan welke trainingen medewerkers behoefte hebben.

Ook werken ze deze trainingen uit. Onze opleidingsmanagers zijn gespecialiseerd in het maken van korte trainingen die voldoen aan onze unieke 10 minuten-methode. Zij zorgen ervoor dat jouw medewerkers uit iedere trainingen optimaal leerrendement halen.

Klanten helpen

Onze accountmanagers zorgen er vervolgens voor dat jij als klant alles uit Online Academy haalt. Zij kijken graag samen met geïnteresseerde bedrijven wat Online Academy voor hun organisatie kan betekenen. Wat is jouw opleidingsvraag? Wat zijn je doelstellingen? Wie zijn je medewerkers? Aan de hand daarvan maken ze een persoonlijk plan voor het gebruik van Online Academy in je organisatie. Ook helpen ze je met het implementeren.

Uiteraard blijven ze je zolang je Online Academy gebruikt helpen en ondersteuning bieden. Heb je iets nodig om je medewerkers te activeren? Of heb je een technische vraag? Je accountmanager of de accountcoördinator denkt graag met je mee.

Het vakgebied ontwikkelen

Om ervoor te zorgen dat je medewerkers in de toekomst nóg meer profiteren van onze trainingen, werken we graag mee aan wetenschappelijk onderzoek over leren. Bijvoorbeeld aan een groot onderzoek over Virtual Reality.

Daarnaast maakt Online Academy-directeur Tom Bos met People Power Radio een reeks podcasts over een leven lang leren. Samen met een expert bespreken we praktijkvoorbeelden en de laatste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de technologie.

Verhalen uit het team

Accountmanager Ramiz Djalali: “Onze kracht is de kwaliteit van onze trainingen.” Lees waarom hij zo graag bij Online Academy werkt.

Accountmanager Vivian Gooren: “Mijn focus ligt op de klanttevredenheid van onze bestaande klanten, waarbij ik, samen met anderen, het customer succesplan verder opzet en uitvoer.Lees wat Vivian het leukste vindt in haar werk.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat Online Academy voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op: bel ons op 035 – 7 506 178 of vul ons contactformulier in. Je kunt ook direct een demo aanvragen. Wij vertellen je graag meer over onze producten, werkwijze en toepassingen voor jouw organisatie!

Awards en Erkenningen

Als je kiest voor een online leerplatform, dan wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen we bij Online Academy als geen ander. Daarom verzekeren we je graag dat je bij ons kunt vertrouwen op kwaliteit. Wij hebben alle belangrijke erkenningen. Bovendien wonnen we met onze online trainingen al verschillende prijzen.

ISO 9001-gecertificeerd

Online Academy is gecertificeerd conform ISO 9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitsstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Je kunt er dus op rekenen dat Online Academy een betrouwbare opleider is en dat wij waarmaken wat we beloven. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door een externe auditor.

ISO 27001-gecertificeerd

Online Academy is gecertificeerd conform ISO 27001. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Voor jouw organisatie betekent dit dat we voldoen aan informatieveiligheid en aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Hierdoor ben je er als klant van verzekerd dat we vertrouwelijk en op een betrouwbare manier met al je gegevens omgaan.

Cedeo-erkend

Online Academy is Cedeo-erkend. Cedeo is een onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet bij opleiders. De klanten beantwoorden anoniem vragen over de opleider. Onder andere het opleidingsprogramma, de inhoud, de opleiders en de prijs-kwaliteitverhouding komen aan bod. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hadden? Lees het hier.

NRTO

Online Academy is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je hier kunt vinden op de website. De algemene voorwaarden van de NRTO kan je hier vinden op de website van NRTO.

Leden van de NRTO die zich richten op de consumentenmarkt zijn tevens aangesloten bij de geschillencommissie. Meer informatie hierover kan je hier vinden.

 

Winnaar aNewSpring-award

In 2019 wonnen we de aNewSpring-award ‘most inspiring learning journey’ voor onze training ‘Privacy & Security’. Deze adaptieve training werd zeer gewaardeerd onder een jury van vakgenoten. Online Academy-opleidingsmanager Karin Bremer vertelt: “[uit ons onderzoek] bleek dat adaptief leren op basis van kennis zorgt voor een hoger leerrendement. De training wordt vaker afgemaakt en mensen vinden hem leuker om te doen.” Lees hier meer.

Learning Impact Award

Ook hebben we in samenwerking met aNewSpring de internationale zilveren Learning Impact Award gewonnen tijdens de Learning Awards. In deze categorie waren meer dan 170 inschrijvingen uit 50 verschillende landen. We zijn als team ontzettend trots op deze award: in ons dagelijks werk streven we namelijk naar werkelijk resultaat voor de deelnemer en werkgever. We zijn gezien die missie erg blij met de internationale waardering die deze award uitspreekt. Lees hier meer.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat Online Academy voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op: bel ons op 035 – 7 506 178 of vul ons contactformulier in. Je kunt ook direct een demo aanvragen. Wij vertellen je graag meer over onze producten, werkwijze en toepassingen voor jouw organisatie!

 

Meer weten?

Weten wat Online Academy kan betekenen voor jouw organisatie? Je kan direct in onze kalender een afspraak maken met een van onze accountmanagers op de dag en tijd dat jou het beste uitkomt

DEMO AANVRAGEN

Afspraak maken

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl