Werken bij Online Academy

Onze vacatures

Heb je interesse in onze organisatie en zie je daarin een rol voor jezelf weggelegd? Neem dan een kijkje bij onze vacatures! Als je wilt solliciteren, word je direct doorgelinkt naar onze Werken bij Salta Group-website.

Online Academy is onderdeel van Salta Group. Samen werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. Kortom, een werkgever en opdrachtgever waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden.

.NET Developer

Locatie: Hilversum
Vakgebied: ICT
Werkweek: 32 – 40 uur
Opleidingsniveau: HBO

Dit zijn je werkzaamheden

Salta Group ontwikkelt zich vanuit strategisch oogpunt steeds meer van klassikaal onderwijs naar virtueel onderwijs. Om die reden zijn we twee online merken/organisaties gestart; Online Academy en Opleiding.nl. Online Academy is inmiddels een van de snelst groeiende e-learning platformen van Nederland en daar buiten. Opleiding.nl gaat op nationaal niveau via media haar bekendheid krijgen als het slimste boekingsplatform voor opleidingen in Nederland.

De snelle groei van Salta Group en technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat we als organisatie op onze hoede zijn voor onze wendbaarheid. Hier willen we niet op inleveren. We willen ons blijven ontwikkelen met de nieuwste technologieën en zelf tempo en koers bepalen. Om die reden zijn we opzoek naar .NET Senior Developers inhouse.

Als Senior Developer werk je met de nieuwste (Microsoft) technologieën en technieken (Azure, service fabric microservices, No-Sql, DDD) voor het ontwikkelen van een modern service landschap. Je werkt aan verschillende projecten tegelijk. Je ziet onderwerpen als robuustheid, stabiliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid als jouw verantwoordelijkheid en zorgt voor kennisborging voor relevante functionele en technische systeem documentatie. Je werkt nauw samen met product owners, project managers (scrum masters) en business analisten (subject matter experts), allen inhouse. Testspecialisten en Developers zitten in het buitenland via externe partijen. Als Senior Developer bij Online Academy ontwikkel je zelf en vorm je de brug met de externe partijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Ons aanbod

 • Een marktconform salaris. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team;
 • Een jaarcontract met de intentie om daarna over te gaan op een vast contract;
 • Werktijden zijn flexibel in te delen en ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • Laptop en telefoon;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen uit onze uitgebreide aanbod;
 • Centraal gelegen werkplek, gemakkelijk te bereiken met OV of eigen vervoer;
 • Om fit en gezond te kunnen werken, heeft iedere medewerker een zit/sta bureau. Na werktijd kun je deelnemen aan onze bootcamp- of yogalessen;
 • Onze Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien. Daarnaast is er de jaarlijkse zomerbarbecue en het kerstfeest.

Jouw profiel

Om succesvol te zijn in deze rol heb je HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring als Senior Developer.

En verder:

 • Heb je ervaring met .Net (micro)service ontwikkeling, REST/JSON, (no)-sql databases, cloud development;
 • Heb je de ambitie om door te groeien naar Lead Developer;
 • Kun je resultaat-gericht agile werken in scrumteams;
 • Ben je een teamplayer die zijn/haar mensen motiveert zich te blijven ontwikkelen;
 • Is Azure kennis een must en service fabric een pré.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectie procedure.

Solliciteren

Technical Support

Locatie: Hilversum
Vakgebied: Klantenservice
Werkweek: 24 – 32 uur
Opleidingsniveau: MBO

Dit zijn je werkzaamheden

Salta Group ontwikkelt zich vanuit strategisch oogpunt steeds meer van klassikaal onderwijs naar virtueel onderwijs. Vanuit deze behoefte is Online Academy opgericht. Online Academy is inmiddels een van de snelst groeiende e-learning platformen van Nederland en daarbuiten. Vanwege deze grote groei zijn wij nu dan ook op zoek naar een technisch klantenservicemedewerker.

In deze functie ga je het verschil maken voor onze 1 miljoen+ abonnees. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat zij optimaal gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Zij kunnen onder andere bij jou terecht voor problemen met inloggen en problemen met het account. Jij draait ook je hand er niet voor om dingen uit te zoeken in de backend.

Omdat dit een nieuwe rol is binnen ons team, liggen er genoeg uitdagingen en is er veel ruimte voor eigen inbreng. We laten je graag meedenken over mogelijke oplossingen voor terugkerende vragen en problemen, en hoe we Online Academy nog klantgerichter kunnen maken.

Jij gaat een onmisbare rol spelen in het neerzetten van een prachtige customer journey!

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris van € 1800,- tot € 2500,- op basis van 40 uur per week. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen uit onze uitgebreide aanbod.
 • Daarnaast organiseert onze Social Club regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien. Op dit moment digitaal.
 • Een bonus van € 500,- netto, wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.

Jouw profiel

 • Mbo werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Minimaal 3 dagen (24 uur) per week beschikbaar (28, 32, 36 of 40 uur is ook mogelijk);
 • Klant- en servicegericht;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Interesse in IT;
 • Kennis van SQL is mooi meegenomen.

Solliciteren

Accountmanager

Locatie: Hilversum
Vakgebied: Sales
Werkweek: 32 – 40 uur
Opleidingsniveau: HBO

Dit zijn je werkzaamheden

Online Academy is een “scale-up” binnen Salta Group. Online Academy is het online leerplatform voor organisaties. Bij Online Academy volgen medewerkers onbeperkt online trainingen. Dit zorgt voor betere prestaties, meer werkplezier en een grotere loyaliteit naar de werkgever. We ontwikkelen e-learnings gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodieken en nieuwe leermiddelen. Nu zijn wij hard op zoek naar een accountmanager die met ons mee wil bouwen.

Het salesteam bestaat uit een salesmanager en vier accountmanagers en een backoffice met twee account coördinatoren. Het zijn betrokken collega’s die het samen willen doen en voor elkaar klaar staan. Aan humor geen gebrek en het zijn allemaal echte aanpakkers.

Als ondernemer binnen onze organisatie neem je verantwoordelijkheid voor het creëren van klantsucces. Omdat je weet wat er speelt in de markt, weet je waar jouw doelgroep zich bevindt en weet je wat ze nodig hebben om met ons product succesvol te zijn. Als netwerker weet je met de juiste partijen, intern en extern, in contact te komen en te blijven.

Je bent zowel sterk in relatiebeheer van key klanten als het werven van nieuwe klanten. Je onderhoudt contacten met de verschillende DMU’s binnen de organisatie zodat je als eerste weet wat de (nieuwe) behoeftes zijn op het gebied van e-learning en je bent creatief in het bedenken van manieren om medewerkers te stimuleren optimaal gebruik te maken van Online Academy. Door klanten optimaal te servicen behoud je ze en bouw je het gebruik van Online Academy uit. Je hebt ervaring in het zelfstandig opzetten van een sales plan om nieuwe markten aan te boren.

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- op basis van 40 uur per week. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
 • Bonusregeling.
 • Leaseauto, laptop en telefoon.
 • Een jaarcontract met de intentie om daarna over te gaan op een vast contract.
 • Pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering met korting.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen uit ons uitgebreide aanbod.
 • Na werktijd kun je deelnemen aan onze bootcamp- of yogalessen.
 • Onze Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien. Daarnaast is er de jaarlijkse zomerbarbecue en het kerstfeest.
 • Een bonus van € 500,- netto, wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.

Jouw profiel

Je bent een gedreven salestalent en beschikt over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in B2B verkoop van abonnementsvormen en/of licenties in een commerciële, dynamische en dienstverlenende werkomgeving. Je hebt een goede algemene ontwikkeling en bent geïnteresseerd in maatschappelijke- en bedrijfsontwikkelingen. Je bent een enthousiaste netwerker en hebt een klantgerichte en marktgerichte instelling.

Jij kunt duidelijk overbrengen wat jou succesvol maakt en drijft in een commerciële functie. We zijn benieuwd welke mogelijkheden jij ziet bij Online Academy en welke behaalde successen jou gaan helpen om bij ons ook een succesvolle en fijne collega te zijn. Kortom, je bent bewust van jouw eigen handelen en gedrag en wat de resultaten hiervan zijn. Je bent zelfreflectief en hebt een duidelijk beeld wat je van jouw werkgever en collega’s verwacht en waarin jij je verder wil ontwikkelen.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteren

Medewerker telesales

Locatie: Hilversum
Vakgebied: Sales
Werkweek: 0 – 24 uur
Opleidingsniveau: MBO

Dit zijn je werkzaamheden

Online Academy is inmiddels een van de snelst groeiende e-learning platformen van Nederland en daarbuiten. Vanwege deze grote groei zijn wij nu dan ook op zoek naar een Sales Development Representative, zoals de functie intern heet.

Jij zorgt ervoor dat potentiële klanten optimaal geïnformeerd zijn over onze dienstverlening. Je gaat leads nabellen en kwalificeren, inventariseert wensen en behoeftes, regelt (proef)abonnementen en plant afspraken in voor de accountmanagers. Je logt al je activiteiten in ons CRM zodat wij beschikken over de juiste data van lead tot mogelijke deal. Daarnaast ondersteun je de commerciële binnendienst bij administratieve taken. Jij zorgt ervoor dat er geen kans gemist wordt om nieuwe klanten blij te maken met de dienstverlening van Online Academy!

Omdat dit een nieuwe rol is binnen ons team, liggen er genoeg uitdagingen en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Jij wordt een onmisbare schakel in onze sales funnel!

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris EUR 1800,- tot EUR 2000,- op basis van 40 uur per week. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
 • Contract voor 24 uur.
 • Per gemaakte afspraak is er een bonus te behalen.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen uit ons uitgebreide aanbod.
 • Veel collega’s groeien intern door.
 • Thuiswerken en/of mogelijkheid tot werken op kantoor Hilversum en Eindhoven.
 • Een mooi bedrijfsrestaurant met een uitgebreide keuze voor de lunch.
 • Op kantoor zorgen wij voor een gezonde werkplek, thuis richt je ‘m goed in met ons thuiswerkbudget.
 • Een bonus van € 500,- netto, wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.

Jouw profiel

Je hebt een zeer sterke commerciële drive, bent niet bang om de telefoon op te pakken en houdt vol tot je je doel hebt bereikt. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet op een prettige en doortastende manier de gewenste informatie te achterhalen in je (telefoon)gesprekken.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteren

Accountcoördinator

Locatie: Hilversum
Vakgebied: Sales
Werkweek: 32 – 40 uur
Opleidingsniveau: HBO

Dit zijn je werkzaamheden

Online Academy is het online leerplatform voor organisaties. Bij Online Academy volgen medewerkers onbeperkt online trainingen. Dit zorgt voor betere prestaties, meer werkplezier en een grotere loyaliteit naar de werkgever. We ontwikkelen e-learnings langs wetenschappelijk onderbouwde methodieken.

Om onze klanten optimaal tevreden te houden, hebben we jou nodig. In nauwe samenwerking met de accountmanagers adviseer je de klant, redigeer je offertes en opdrachtbevestigingen, monitor je data input en draag je bij aan het verbeteren van onze salesprocessen. Ook aan evenementen lever jij een bijdrage, zoals het jaarlijkse Learning event – Online Academy.

Wat het werk extra leuk maakt, is de omgeving. Je krijgt alle voordelen van een scale-up cultuur mee, zoals creativiteit, het kunnen inbrengen van ideeën, ondernemerschap en een bijdrage leveren aan het straktrekken van processen voor de volgende groeifase. Maar dit alles met de zekerheid van een grote organisatie achter ons.

Het team bestaat uit een sales manager, drie accountmanagers,  twee accountcoördinatoren en een medewerker klantenservice. Je komt te werken in een team van betrokken collega’s die het samen willen doen en voor elkaar klaar staan. Aan humor geen gebrek en het zijn allemaal echte aanpakkers.

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2300,- en € 2700,- op basis van 40 uur per week. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
 • Pensioenregeling.
 • Collectieve zorgverzekering met korting.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen uit ons uitgebreide aanbod.
 • Wij werken op dit moment zo veel mogelijk vanuit huis. We zorgen ervoor dat je gefaciliteerd wordt om dit zo goed en veilig mogelijk te kunnen doen.
 • Onze Social Club organiseert regelmatig leuke activiteiten, op dit moment digitaal (zoals een pubquiz).
 • Een bonus van € 500,- netto, wanneer je een nieuwe collega aanbrengt

Deze functie valt in schaal 6 onder de arbeidsvoorwaarden van Salta Group. We willen je vragen om bij een interne sollicitatie je leidinggevende te informeren over je voornemen te solliciteren.

Jouw profiel

Je bent hulpvaardig en verantwoordelijk, maar ook een stevige sparringpartner en je durft nee te zeggen. Je bent organisatorisch sterk, ondernemend en zeer accuraat. Je houdt van dynamiek in je werk en vindt het leuk om met veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn.

Wat wij verder belangrijk vinden:

 • Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol binnen een commerciële organisatie.

Solliciteren

Meer lezen over ons team?

“In de hemel bij Online Academy’’

Zo lang zit ze nog niet bij Online Academy. Toch kan Jolijn de Blocq van Scheltinga nu al hardop zeggen ... Lees meer

Lees meer over “In de hemel bij Online Academy’’

“Door de ontwikkeling van anderen, verrijk ik mezelf”

Opleidingsmanager Jochem van Iterson ziet elke dag kansen Zijn twee valkparkieten zijn heel blij dat hij nu al maanden thuiswerkt, ... Lees meer

Lees meer over “Door de ontwikkeling van anderen, verrijk ik mezelf”

Matthijs wil het maximale

Als hij mensen enthousiast heeft kunnen maken voor Online Academy, dan heeft Matthijs Wesselink een geslaagde werkdag gehad. “Wij hebben ... Lees meer

Lees meer over Matthijs wil het maximale

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl