Medewerkers in snelgroeiende organisaties: toch leren?

Werknemers in snelgroeiende organisaties hebben het vaak hartstikke druk. Maar juist als je snel wilt groeien, heb je steeds nieuwe kennis en vaardigheden nodig. Hoe kunnen je medewerkers werken en leren combineren? Online Academy helpt je de leerdoelen van je organisatie te behalen en daarmee de groei te versnellen – hoe druk je medewerkers ook zijn.

Waarom leren zo belangrijk is voor snelgroeiende bedrijven

Werken bij een snelgroeiende organisatie is heel anders dan werken bij een stabiele organisatie. Je bent meer hands-on bezig, omdat niet alle taken al verdeeld zijn. Zo heb je meer kansen en groeimogelijkheden. Maar dat betekent ook dat je steeds nieuwe dingen moet leren.

Dit is juist een uitdaging voor snelgroeiende bedrijven, omdat er ook zo veel werk verzet moet worden. Daarnaast is er vaak niet genoeg budget om iedereen op training te sturen. Hoe doe je dat dan, als leren zo belangrijk is?

Veel leren zonder dat het veel tijd kost

Bij Online Academy volgen je medewerkers online trainingen. Deze trainingen zijn gemaakt volgens onze unieke 10 minuten-methode: je medewerkers volgen ongeveer 3 tot 5 weken lang één training, opgedeeld in 10 minuten per werkdag. Hierdoor is het makkelijk om tijd te vinden om even te leren – ook op drukke dagen. Uit onderzoek blijkt dat iedere dag even leren veel meer impact heeft dan eens in de zoveel tijd heel lang. Je medewerkers besteden hun trainingstijd dus heel efficiënt.

Bovendien kan iedereen zich wel 10 minuten concentreren, zodat er ook geen tijd verspild wordt aan afdwalen en verloren concentratie. En omdat de trainingen te volgen zijn op ieder apparaat – telefoon, tablet of computer – zijn er geen reis- of verletkosten. Je medewerkers doen de trainingen waar en wanneer het hen uitkomt.

Een ander voordeel van het gebruik van Online Academy voor een snelgroeiende organisatie: hier vind je een breed aanbod met trainingen in allerlei vakgebieden. In snelgroeiende organisaties zien we vaak dat mensen meerdere rollen vervullen en hands-on inspringen. Online Academy helpt ze dan in korte tijd nieuwe skills eigen te maken – of het nou is op het gebied van IT, finance, marketing of iets anders. En het mooie is: omdat je bij Online Academy onbeperkt leert, kunnen al je medewerkers er zo veel gebruik van maken als ze willen, zonder dat je meer gaat betalen.

5 redenen waarom je Online Academy gebruikt als je snel wilt leren

Onze trainingen nemen niet veel tijd in beslag, zodat je genoeg tijd overhoudt voor andere zaken.

Medewerkers kunnen trainingen doen waar en wanneer het hen uitkomt.

Onze bewezen methode is gestoeld op leerrendement: je haalt dus meer uit elke minuut die je investeert in leren.

Door het brede aanbod van Online Academy kunnen je medewerkers makkelijk skills leren uit een ander vakgebied.

Doordat je breed inkoopt, krijgt je veel leerrendement tegen een scherpe prijs.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat Online Academy voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op: bel ons op 035 – 7 506 178 of vul ons contactformulier in. Je kunt ook direct een demo aanvragen. Wij vertellen je graag meer over onze producten, werkwijze en toepassingen voor jouw organisatie!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl