Onbeperkt online leren voor je hele organisatie

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Leren en ontwikkelen spelen een steeds belangrijkere rol in een organisatie. Bijvoorbeeld waar het gaat om het in huis halen én houden van medewerkers. Als onderdeel van Salta Group zorgen wij via e-learning voor de optimale ontwikkeling van mensen binnen organisaties. Zodat zij hun prestaties, mobiliteit, werkplezier en talenten kunnen vergroten. Voor zichzelf, maar natuurlijk ook voor hun organisatie. Door als organisatie een abonnement te nemen op Online Academy kunnen al jouw medewerkers én jijzelf onbeperkt online leren.

Abonnement op online leren bij Online Academy

Met een abonnement op ons platform krijgt je hele organisatie onbeperkt toegang tot e-learning. Je vindt bij ons meer dan 350 online trainingen (inclusief leerlijnen, podcasts, webinars) op het gebied van soft skills en tal van andere thema’s. Van financiën tot communicatie, van projectmanagement tot leiderschapsvaardigheden.

En welke online training je ook kiest, je kunt bij ons altijd rekenen op actuele leerstof van de allerhoogste kwaliteit. Wij werken namelijk samen met 16 erkende opleiders uit Salta Group, die stuk voor stuk hun eigen specialisme hebben. Denk dan aan grote namen als Boertien Vergouwen Overduin, NIBE-SVV, Computrain, Markus Verbeek Praehep en Schoevers. Samen met deze partners hebben wij al onze online trainingen ontwikkeld. Je vindt bij ons dus altijd inhoudelijke expertise, gecombineerd met jarenlange ervaring in de digitale didactiek. Deze combinatie maakt Online Academy uniek in de markt van e-learning.

Goed om te weten: de meerwaarde van een Online Academy-abonnement blijft groeien. Wij vernieuwen ons aanbod namelijk gedurende het hele jaar en voegen voortdurend nieuwe e-learningtrainingen toe, zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen. Het afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld 75 nieuwe trainingen toegevoegd. In dat tempo gaan we dit jaar door.

Hoe werkt je Online Academy-abonnement?

Online leren is de perfecte manier om ál je medewerkers aan het leren te krijgen. En ondertussen houd je de logistiek simpel en de kosten laag. Met een abonnement op ons platform, leg je in één klap een uitstekende basis om leren binnen je organisatie duurzaam in te richten.

Online leren met ons abonnement werkt volgens de volgende 3 uitgangspunten:

Simpele administratie. Je krijgt van ons maar 1 factuur per jaar. Hiermee kan je hele organisatie een jaar lang onbeperkt online leren. Wel zo makkelijk.

Onbegrensd aantal deelnemers. Je betaalt niet per deelnemer, maar voor de toegang tot het online leren-platform. Er is dus geen grens aan de hoeveelheid collega’s die op deze manier een training (of andere online leervorm) kan volgen.

Alle combinaties zijn mogelijk. Als organisatie kun je online leren combineren met klassikaal onderwijs. Maar je kunt onze trainingen bijvoorbeeld ook opnemen in de HR-cyclus, ze verplicht stellen voor je medewerkers of juist niet. De keuze is aan jou.

Elke online training is zo ingericht dat je er maar 5 tot 10 minuten per dag mee bezig hoeft te zijn voor een hoog leerrendement. Je kunt een training los volgen, maar ook als basis gebruiken in een combinatie van bijvoorbeeld klassikaal leren of een teamintervisie. Op deze manier zorg je als organisatie ervoor dat je medewerkers effectief en efficiënt online leren. Dit helpt op zijn beurt weer om mensen in beweging te houden en ze aan je te binden.

Nieuwsgierig naar onze online trainingen? Bekijk ons volledige aanbod.

De belangrijkste voordelen van je Online Academy-abonnement op een rij:

  • Trainingsaanbod van erkende opleiders. Als onderdeel van Salta Group werkt Online Academy samen met 16 erkende opleiders met elk hun eigen specialisme. Hun aanbod hebben we geschikt gemaakt voor online leren en gebundeld op ons platform. Zo ben je altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, zowel didactisch als vakinhoudelijk.
  • Slimme online trainingen die effectief en efficiënt zijn. Je medewerkers kunnen zich bij ons ontwikkelen via hun laptop of tablet, zonder apps te installeren. Onze trainingen zijn zo opgebouwd dat mensen maar 5 tot 10 minuten per dag bezig hoeven te zijn. Deze manier van leren is efficiënt én effectief, zo blijkt uit recent neurowetenschappelijk onderzoek waarop wij al onze trainingen funderen.
  • Passend vervolgaanbod voor wie dat wil. Anders dan de meeste andere aanbieders van online leren, biedt Online Academy unieke kansen om door te leren. Dat kan bij dezelfde erkende opleider uit Salta Group waar je de online training hebt gevolgd. Zo kun je zelfs een certificering, of uiteindelijk een MBO-, HBO- of Masterdiploma behalen
clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten