Awards en Erkenningen van Online Academy

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Als je kiest voor een online leerplatform, dan wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen we bij Online Academy als geen ander. Daarom verzekeren we je graag dat je bij ons kunt vertrouwen op kwaliteit. Wij hebben alle belangrijke erkenningen. Bovendien wonnen met onze online trainingen al verschillende prijzen.

ISO 9001-gecertificeerd

Online Academy is gecertificeerd conform ISO 9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Je kunt er dus op rekenen dat Online Academy een betrouwbare opleider is en dat wij waarmaken wat we beloven. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door een externe auditor.

ISO 27001-gecertificeerd

Online Academy is gecertificeerd conform ISO 27001. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Voor jouw organisatie betekent dit dat we voldoen aan informatieveiligheid en aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Hierdoor ben je er als klant van verzekerd dat we vertrouwelijk en op betrouwbare manier met al je gegevens omgaan.

Cedeo-erkend

Online Academy is Cedeo-erkend. Cedeo is een onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet bij opleiders. De klanten beantwoorden anoniem vragen over de opleider. Onder andere het opleidingsprogramma, de inhoud, de opleiders en de prijs-kwaliteitverhouding komen aan bod. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hadden? Lees het hier.

NRTO

Online Academy is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je hier kunt vinden op de website. De algemene voorwaarden van de NRTO kan je hier vinden op de website van NRTO.

Leden van de NRTO die zich richten op de consumentenmarkt zijn tevens aangesloten bij de geschillencommissie. Meer informatie hierover kan je hier vinden.

Winnaar aNewSpring-award

In 2019 wonnen we de aNewSpring-award ‘most inspiring learning journey’ voor onze training ‘Privacy & Security’. Deze adaptieve training werd zeer gewaardeerd onder een jury van vakgenoten. Online Academy-opleidingsmanager Karin Bremer vertelt: “[uit ons onderzoek] bleek dat adaptief leren op basis van kennis zorgt voor een hoger leerrendement. De training wordt vaker afgemaakt en mensen vinden hem leuker om te doen.” Lees hier meer.

Learning Impact Award

Ook hebben we in samenwerking met aNewSpring de internationale zilveren Learning Impact Award gewonnen tijdens de Learning Awards. In deze categorie waren meer dan 170 inschrijvingen uit 50 verschillende landen. We zijn als team ontzettend trots op deze award: in ons dagelijks werk streven we namelijk naar werkelijk resultaat voor de deelnemer en werkgever. We zijn gezien die missie erg blij met de internationale waardering die deze award uitspreekt.

 

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten