Awards en Erkenningen van Online Academy

Als je kiest voor een online leerplatform, dan wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen we bij Online Academy als geen ander. Daarom verzekeren we je graag dat je bij ons kunt vertrouwen op kwaliteit. Wij hebben alle belangrijke erkenningen. Bovendien wonnen met onze online trainingen al verschillende prijzen.

ISO 9001-gecertificeerd

Online Academy is ISO-9001 gecertificeerd. Deze certificering is gericht op optimaal kwaliteitsmanagement. Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 norm is bepalend voor de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen. Kwaliteit- en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor Online Academy en wordt geborgd door het uitvoeren van de PDCA-cyclus. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of Online Academy voldoet aan de internationaal erkende eisen.

ISO 27001-gecertificeerd

Online Academy is ISO 27001 gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering is gericht op informatieveiligheid. Informatiebeveiliging conform de ISO 27001 norm zorgt voor een adequaat niveau van beveiliging van onze gegevens, de gegevens van docenten en studenten. Het hebben van een ISO 27001 certificaat is voor Online Academy van groot belang zodat Online Academy docenten, studenten en partners inzien welk belang Online Academy hecht aan het omgaan met gegevens waaronder persoonsgegevens. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of Online Academy voldoet aan de internationaal erkende eisen.

Cedeo-erkend

Online Academy is Cedeo-erkend. Cedeo is een onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet bij opleiders. De klanten beantwoorden anoniem vragen over de opleider. Onder andere het opleidingsprogramma, de inhoud, de opleiders en de prijs-kwaliteitverhouding komen aan bod. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hadden? Lees het hier.

NRTO

Online Academy is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je hier kunt vinden op de website. De algemene voorwaarden van de NRTO kan je hier vinden op de website van NRTO.

Leden van de NRTO die zich richten op de consumentenmarkt zijn tevens aangesloten bij de geschillencommissie. Meer informatie hierover kan je hier vinden.

Winnaar aNewSpring-award

In 2019 wonnen we de aNewSpring-award ‘most inspiring learning journey’ voor onze training ‘Privacy & Security’. Deze adaptieve training werd zeer gewaardeerd onder een jury van vakgenoten. Online Academy-opleidingsmanager Karin Bremer vertelt: “[uit ons onderzoek] bleek dat adaptief leren op basis van kennis zorgt voor een hoger leerrendement. De training wordt vaker afgemaakt en mensen vinden hem leuker om te doen.” Lees hier meer.

Learning Impact Award

Ook hebben we in samenwerking met aNewSpring de internationale zilveren Learning Impact Award gewonnen tijdens de Learning Awards. In deze categorie waren meer dan 170 inschrijvingen uit 50 verschillende landen. We zijn als team ontzettend trots op deze award: in ons dagelijks werk streven we namelijk naar werkelijk resultaat voor de deelnemer en werkgever. We zijn gezien die missie erg blij met de internationale waardering die deze award uitspreekt.

 

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl