Leven Lang Leren stimuleren

Tegenwoordig is het voor organisaties noodzakelijk dat iedereen blijft bijleren. Maar hoe krijg je je medewerkers zover? Online Academy helpt je om de leerdoelen van je organisatie te behalen en de employability van je medewerkers te vergroten.

Waarom blijven leren zo belangrijk is

Door zowel technologische als maatschappelijke ontwikkelingen verandert ook ons dagelijks werk. Om als organisatie succesvol te zijn, blijf je mee ontwikkelen. Dat betekent dat je ook je medewerkers mee moet krijgen.

Niet alleen zorgt leren ervoor dat medewerkers mee kunnen met de veranderingen – deze activiteit op zichzelf zorgt ook voor zelfvertrouwen en maakt mensen wendbaar. Daardoor gaan je medewerkers iedere dag weer vol energie aan de slag, hun hele carrière lang. En nu we steeds langer op de arbeidsmarkt blijven, is dit belangrijker dan ooit.

Maar dat zijn niet de enige redenen waarom jouw medewerkers zouden moeten beginnen met leren. Professionals blijven steeds minder vaak lang dezelfde baan uitvoeren. Ze zoeken continu naar kansen en groeimogelijkheden. Binnen of buiten je organisatie. Als je je goede medewerkers wilt behouden en de interne doorstroom wilt stimuleren, help je hen hierbij om leermogelijkheden te geven en perspectieven te bieden. Zo behoud je talent.

Leren gebeurt natuurlijk op verschillende manieren. Je kunt stimuleren dat medewerkers van elkaar leren, maar je kunt ook opleidingen aanbieden. Deze opleidingen zijn er natuurlijk ook weer in allerlei soorten en maten: lang of kort, passend bij de huidige baan of bij de gewenste baan, in de klas of online.

Effectief blijven leren voor je hele organisatie

Een opleiding volgen kost veel tijd en geld. Ben je op zoek naar een slimme, effectieve manier om je medewerkers in zo’n kort mogelijke tijd zo veel mogelijk te laten leren? Met Online Academy volgen jouw medewerkers online trainingen op elk apparaat dat ze maar willen. Een training duurt gemiddeld 3 tot 5 weken en kost slechts 10 minuten per dag. Je medewerkers kunnen de trainingen makkelijk volgen naast hun werk, omdat ze niet veel tijd in beslag nemen.

Omdat je medewerkers bij Online Academy onbeperkt toegang krijgen tot de trainingen, hoeven ze geen toestemming te vragen en kunnen ze makkelijker beginnen. Zo kunnen ze ook iets kiezen waarvan ze niet zeker weten of ze er verder mee willen: dit betekent dat ze ook nieuwe vakgebieden kunnen ontdekken waar ze zich nog verder in willen ontwikkelen. Zo maak je leren onderdeel van het dagelijks werk en verhoog je de employability van je medewerkers.

5 redenen waarom Online Academy een leven lang leren stimuleert

De trainingen zijn goed te volgen naast het normale werk

Je medewerkers kunnen meteen beginnen

Door het brede aanbod leren je medewerkers onbeperkt

Je medewerkers kunnen nieuwe mogelijkheden en kansen ontdekken

Online Academy maakt van leren een gewoonte voor al je medewerkers

Laat je inspireren

Houd jij je bezig met het onderwerp employability en ben je nieuwsgierig naar praktijkvoorbeelden en de laatste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de technologie? Beluister dan ook onze podcasts over een leven lang leren.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat Online Academy voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op: bel ons op 035 – 7 506 178 of vul ons contactformulier in. Je kunt ook direct een demo aanvragen. Wij vertellen je graag meer over onze producten, werkwijze en toepassingen voor jouw organisatie!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl