Opleidingsbudget effectief besteden

In een ideale wereld zouden je medewerkers alle opleidingen kunnen volgen die ze maar willen. Maar het opleidingsbudget van je organisatie is natuurlijk niet onbeperkt. Hoe zorg je ervoor dat je het effectief besteedt?

Waar je op moet letten bij het besteden van je opleidingsbudget

Veel bedrijven hebben een opleidingsbudget om ervoor te zorgen dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat je organisatie zoveel mogelijk van deze investering profiteert, moet je keuzes maken.

Maar dat is zo makkelijk nog niet. Want hoe bepaal je welke medewerker een opleiding mag volgen? Hoe zorg je ervoor dat de verletkosten niet de pan uitrijzen? En hoe weet je of je medewerker een opleiding volgt die echt bij hem of haar past, en waarvoor hij of zij de motivatie kan opbrengen om hem af te maken?

Alles uit je opleidingsbudget halen? Online trainen!

Online Academy lost deze vraagstukken voor een groot deel op. Bij Online Academy kunnen al je medewerkers onbeperkt online trainingen volgen. Dit betekent dat niet een klein deel een dure opleiding volgt, maar iedereen profiteert van je opleidingsbudget. Stel dat jij een bedrijf met 500 medewerkers hebt, dan kost een jaarabonnement bij Online Academy voor al je medewerkers ongeveer evenveel als een HBO-opleiding voor één medewerker.

Momenteel bieden we meer dan 300 trainingen in verschillende vakgebieden. Je medewerkers kunnen trainingen in hun eigen vakgebied doen, maar ook iets heel nieuws leren. Zo maken ze laagdrempelig kennis met verschillende onderwerpen. Past een training toch niet bij hen? Dan kunnen ze er gewoon mee stoppen, zonder dat je organisatie extra geld kwijt is. Willen ze zich na de online training graag verder verdiepen? Dan kunnen ze natuurlijk alsnog een klassikale training of opleiding volgen: doordat ze hier al over geleerd hebben en het thema hebben ervaren, weten ze dat ze iets leren dat echt bij hen past.

Een ander voordeel: je medewerkers kunnen Online Academy-trainingen volgen op elk apparaat, op ieder moment, in slechts 10 minuten per dag. Dat betekent: geen reis- en verletkosten. Medewerkers hoeven geen werk te laten liggen, want iedereen vindt wel 10 minuten per dag. Sterker nog: ze worden direct productiever. Niet alleen kunnen ze wat ze hebben geleerd meteen toepassen in hun werk, ook geeft het leren een boost waardoor ze weer met volle energie aan het werk gaan.

5 manieren hoe Online Academy je helpt om alles uit je opleidingsbudget te halen

Voor een vast bedrag kunnen je medewerkers alles leren wat ze maar willen.

Al je medewerkers profiteren van Online Academy, in plaats van slechts een aantal.

Medewerkers kunnen wat ze leren direct toepassen in de praktijk, zodat je organisatie direct profiteert van het geld dat je investeert.

Je medewerkers kunnen Online Academy gebruiken om zich te verdiepen in een onderwerp voordat ze besluiten of het nodig is om een klassikale training of opleiding te volgen.

Je hebt geen verletkosten doordat de trainingen in 10 minuten en achter de eigen computer, tablet of smartphone gevolgd worden. En wie heeft er nou niet ergens 10 minuten over op een dag?

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat Online Academy voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op: bel ons op 035 – 7 506 178 of vul ons contactformulier in. Je kunt ook direct een demo aanvragen. Wij vertellen je graag meer over onze producten, werkwijze en toepassingen voor jouw organisatie!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl