All You Can Learn

All You Can Learn: onbeperkt leren, óók in Virtual Classroom en zelfs klassikaal

Bij Online Academy volgen je medewerkers alle trainingen die ze maar willen. En vanaf nu kunnen ze nóg meer leren in ons All You Can Learn-concept. Hiermee breid je je Online Academy-abonnement uit met meer dan duizend extra opleidingen en trainingen van 17 topopleiders. Hierdoor kunnen medewerkers ook langere, intensieve opleidingen volgen, waaronder zelfs volledige Bachelors en Masters.

 

Wat is All You Can Learn?

Een medewerker die een opleiding wil volgen, moet vaak eerst door verschillende goedkeuringsprocessen heen. Dat is logisch: een opleiding is een investering en je wilt grip houden op je uitgaven. Maar deze drempels kunnen je werknemers ook beperken om in beweging te komen. En dat terwijl de behoefte en noodzaak om te leren groeit en veel en vaak leren een must is geworden.

Met All You Can Learn neem je alle drempels weg – voor jezelf en voor je medewerkers. Je hebt hierbij een abonnement op onbeperkt leren voor al je medewerkers, zodat zij iedere opleiding kunnen volgen die ze maar willen. Dat maakt het makkelijker (en leuker) om te beginnen en het is bovendien een stuk voordeliger dan iedere opleiding los inkopen.

 

Voordelen All You Can Learn

Bij Online Academy volgen je medewerkers al onbeperkt online trainingen voor een vast bedrag. Online Academy is volledig zelfstandig en digitaal en dus is het makkelijk om snel te starten met leren en de basis onder de knie te krijgen. Maar er zijn ook dingen die je graag samen met vakgenoten wilt leren of zelfs dingen die je alleen offline kunt leren: oefenen met lassen bijvoorbeeld, of een geblesseerde knie onderzoeken.

Daarom biedt Online Academy samen met de andere opleiders van Salta Group het All You Can Learn-concept. Dit is een abonnement op leren in je organisatie. Bij dit concept breiden we je Online Academy-abonnement uit met onbeperkt leren bij de erkende opleiders van Salta Group. Of het nu klassikaal PowerBi bij Computrain is of een volledige online HBO Bachelor bij NCOI.

De voordelen op een rij:

  • Breed aanbod aan leren in alle vakgebieden, dus geschikt voor je hele organisatie
  • Voordelige keuze ten opzichte van losse opleidingen inkopen
  • Keuze tussen online en offline leren
  • Meer medewerkers kunnen leren, omdat er geen extra opleidingskosten zijn
  • Starten met leren wordt laagdrempeliger en makkelijker
  • Je creëert een positieve leercultuur in je organisatie

 

Kies jouw pakket

Iedere organisatie heeft andere behoeften én een ander budget. Daarom hebben we in samenwerking met de rest van Salta Group verschillende All You Can Learn-abonnementen opgesteld. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, die allemaal bovenop je Online Academy-abonnement komen:

  • All You Can Train: keuze uit 350 online trainingen, gericht op zowel hard als soft skills
  • All You Can Learn: keuze uit 350 online trainingen en 500 korte opleidingen van maximaal 1 jaar
  • All You Can Learn – Premium: keuze uit 350 online trainingen, 500 korte opleidingen en alle erkende MBO-, HBO Bachelor en Masteropleidingen en Masterclasses

 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar hoe All You Can Learn in de praktijk bevalt, luister dan ook onze podcast over All You Can Learn bij UWV. Wil je meer weten over het All You Can Learn-abonnement van Salta Group? Of jouw organisatie nu al gebruikmaakt van Online Academy of niet: wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via onze website of bel ons op 035 – 7 506 178. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor je organisatie.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl