Jouw partner bij het inrichten van een effectief leerbeleid

Bij Online Academy doen we er alles aan om jouw organisatie succesvol te laten zijn op het gebied van leren en ontwikkelen. Het succes van jouw organisatie is ons succes. Zie ons dus vooral als jouw partner bij het inrichten van een effectief leerbeleid. Niet alleen bieden wij je de allerhoogste kwaliteit in online trainingen, we houden het ook simpel waar het simpel kan. Geen ingewikkelde implementaties dus. Binnen slechts 1 dag hebben wij ons platform gekoppeld en kunnen jouw medewerkers aan de slag. Veilig, eenvoudig en waar nodig met onze begeleiding.

Simpele implementatie

Online Academy ondersteunt de standaardtechnieken voor de koppeling met klantsystemen. Bijvoorbeeld met een eigen HR-systeem of andere IT-applicaties middels Single Sign On (SSO). Handig, want zo kunnen jouw medewerkers automatisch ingelogd worden en hoeven ze niet diverse wachtwoorden te onderhouden. Hierbij ondersteunen we de IT-standaarden oAuth, openID en Saml2 en Active Directory.

Implementatiebegeleiding en resultaatbezoeken

Wat zeker zal bijdragen aan een succesvol leerbeleid binnen jouw organisatie, is de begeleiding door onze accountmanager bij het implementeren van ons platform. Het is belangrijk dat je medewerkers zich bewust worden van hun nieuwe ontwikkelmogelijkheden en dat ze op die manier ook zin krijgen om te starten met online leren. Daar zorgen we samen voor. Onze accountmanager kan bijvoorbeeld, in samenspraak met jou als leidinggevende, gezamenlijke resultaatafspraken opstellen. We kunnen vervolgens ook resultaatbezoeken inplannen, om te kijken wat wel en niet werkt, en zo nodig meedenken over een nieuwe of aanvullende aanpak om de beoogde resultaten alsnog te behalen.

Security first…

Online Academy is geheel veilig in gebruik. Zo zijn wij in het bezit van het ISO 27001-keurmerk voor cybersecurity. Bij een abonnement op ons e-learningplatform krijg je als organisatie de garantie dat onze beveiligingssystematiek regelmatig wordt getest. Bijvoorbeeld doordat onze eigen ethical hacker zogeheten ‘pen-tests’ uitvoert op het platform, om eventuele veiligheidsrisico’s vroegtijdig te identificeren.

Ondersteuning mobile devices

Online Academy is volledig gebouwd op de behoefte van medewerkers om overal en altijd te kunnen leren. Met ons platform bieden we een ‘responsive web app’. Deze is geschikt voor de meest gebruikte besturingssystemen en de browsers Internet Explorer, Chrome en Firefox, zowel via Microsoft Windows als Apple iOS, op desktop en laptop. Op tablet en mobiel ondersteunen we Android en iOS. Online Academy werkt goed op de laatste versies en de browsers Internet Explorer, Chrome en Firefox. Over het algemeen werkt ons leerplatform ook op minder gebruikelijke browsers goed, al ondersteunen we geen verouderde browserversies die niet meer ondersteund worden door de maker zelf. Dit in verband met veiligheidsrisico’s.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl