SkillsTown en Online Academy kondigen strategische samenwerking aan

SkillsTown en Online Academy kondigen strategische samenwerking aan

Twee toonaangevende online opleiders bundelen hun krachten

Hilversum, 5 november 2021 – Vandaag kondigen online opleiders SkillsTown en Online Academy hun strategische samenwerking aan. Door de handen ineen te slaan, worden kennis en ervaring op het gebied van platforms voor online trainingen gebundeld om nieuwe formats te ontwikkelen en produceren die passen bij het snel veranderde leerlandschap. Het is uniek dat twee toonaangevende online opleiders op deze manier gaan samenwerken.

Een strategische samenwerking
Aangezien de populariteit van online leren in het afgelopen anderhalf jaar flink is toegenomen, is de strategische samenwerking van SkillsTown en Online Academy een logische stap. Nieuwe technieken en mogelijkheden volgen elkaar razendsnel op, waardoor het leerlandschap de afgelopen jaren enorm is veranderd. Door de bundeling van jarenlange ervaring van SkillsTown in het bieden van verschillende vormen leeroplossingen, met het kwalitatieve, door data gedreven, e-learning aanbod van Online Academy, kunnen beide partijen beter voldoen aan de wensen van organisaties en hun eindgebruikers. De mogelijkheid om meer soorten content zelf te gaan produceren groeit hierdoor ook. Een groot kwalitatief aanbod aan online trainingen wordt hiermee gecombineerd op één sterk platform, waar gebruikers toegang hebben tot steeds waardevollere certificaten en badges.

Online leren in stroomversnelling
Organisaties zoeken vaker naar online mogelijkheden om hun medewerkers beter te laten presteren. Zij hebben behoefte aan korte, krachtige en interactieve cursussen. Naast het bekende e-learning komt er ook steeds meer vraag naar een combinatie van online en klassikale meerjarige opleidingen en leiderschapsprogramma’s . Dit brengt een nieuwe balans tussen online en klassikaal leren.

“Door de samenwerking met Online Academy zijn we in staat om nog sneller en beter een koppeling met erkende opleiders te maken. Hierdoor zullen onze online trainingen nog beter aansluiten bij bestaande opleidingen. Ook met ons populaire abonnement voor managers en leidinggevenden kunnen we nu direct een groeipad realiseren naar een volledig geaccrediteerde MBA. Dit is uniek en een grote wens van onze klanten”, aldus Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown.

Tom Bos, CEO van Online Academy: “Ik kijk uit naar onze samenwerking met SkillsTown en ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking onze internationale ambities zal gaan versnellen. Momenteel zijn we wel al wereldwijd actief, maar SkillsTown gaat ons helpen om deze groei te versnellen. Daarnaast verwacht ik dat we in Nederland gezamenlijk veel meer impact gaan creëren, doordat we organisaties volledig kunnen ontzorgen in alle facetten van online leren.”

Over SkillsTown
SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Over Online Academy
Online Academy biedt organisaties en haar medewerkers de mogelijkheid om hun prestaties, mobiliteit, werkplezier en talenten te vergroten. Op een manier die efficiënt, doeltreffend én inspirerend is. Het aanbod online trainingen is ontwikkeld in samenwerking met erkende opleiders, gecombineerd met jarenlange ervaring in de digitale didactiek. Elke training is opgedeeld in kleine blokken, omdat dit leidt tot het beste leerrendement.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl