Ga voor erkende kwaliteit in online leren

Je kunt er niet omheen: online leren vind je tegenwoordig overal. Neem alleen al de vele ‘Doe-het-zelf’- en YouTube-filmpjes die op het internet te vinden zijn en nu populairder zijn dan ooit. Dat er zoveel aanbod is, zegt echter nog niets over de kwaliteit ervan. En het is natuurlijk juist die kwaliteit waar je voor wilt gaan. Dankzij onze samenwerking met 16 erkende opleiders uit NCOI Groep, vind je die kwaliteit bij ons gegarandeerd.

Online trainingen van erkende opleiders

In welk vakgebied je ook werkzaam bent, je kunt bij ons altijd terecht voor erkende kwaliteit. Op ons platform vind je namelijk online trainingen gebaseerd op de inhoudelijke expertise van de bekendste opleiders uit NCOI Groep, waaronder Schoevers, Boertien Vergouwen Overduin, NIBE-SVV en SRM. Elke opleider heeft zijn eigen specialisme. Dus welke online training je bij ons ook kiest, je krijgt de combinatie van de erkende kwaliteit en jarenlange ervaring op het gebied van digitale didactiek. Deze combinatie maakt ons tot dé uitzondering in de markt van online leren.

Effectieve en efficiënte online trainingen

Het aanbod van de erkende opleiders dat wij op ons e-learningplatform aanbieden is zeer ruim: meer dan 350 online trainingen (inclusief leerlijnen, podcasts en webinars) vind je hier. Wij als Online Academy hebben deze inhoudelijk erkende kwaliteit doorvertaald naar effectieve e-learning. En uiteraard hebben we dat niet zomaar gedaan, maar volgens de principes van onze eigen weldoordachte methode voor effectief en efficiënt online leren.

Uitgangspunt van deze methode is dat je niet uren achter elkaar hoeft te leren, maar dat 5 tot 10 minuten per dag voldoende zijn voor een hoger leerrendement.

Lees meer over onze effectieve leermethode

Ken je voordelen bij online leren

Aan de hand van onze effectieve leermethode hebben we het aanbod van onze erkende partners uit NCOI Groep op een slimme manier toepasbaar gemaakt voor e-learning. Dat biedt een hoop voordelen voor jou en jouw organisatie. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van online leren bij Online Academy voor je op een rij gezet:

Altijd en overal leren. Ons e-learningplatform is mobiel toegankelijk. Je kunt daarom overal en altijd leren. Of het nu in de pauze op het werk is, in de trein naar een afspraak of op zondagochtend op de bank. Je leert op de plaats en het moment dat het jou uitkomt.

 

 

Onbeperkt leren voor de hele organisatie. Stel, je medewerkers moeten vooral leren werken met een projectmanagementmethode. Dan kunnen zij daarna, zonder extra kosten, ook hun leiderschaps- of timemanagementvaardigheden bijspijkeren. Onbeperkt is bij ons echt onbeperkt.

 

Leren in kleine chunks. Onze online trainingen zijn verdeeld in weekblokken. Deze zijn op hun beurt weer opgebouwd uit kleine chunks per dag, waar je maar je 5-10 minuten mee bezig bent. Leren via kleine chunks betekent dat je in korte tijd je volledige aandacht op het leren kunt richten. Door deze focus vergroot je het leerrendement.

 

Spreiding leerstof. Doordat we met kleine chunks werken, heb je de mogelijkheid de leerstof uit te spreiden over een langere periode. En je zult zien: hoe meer je het leren spreidt, hoe beter je het geleerde uiteindelijk onthoudt. Je herhaalt dan immers vaak en je ontwikkelt een patroon en daarmee een leergewoonte!

 

Eerst de kernvaardigheden. Waar andere aanbieders in online leren je stimuleren om je e-learning in één avondje af te ronden, begin je bij ons altijd klein. Dus niet alles over bijvoorbeeld leiderschap in één keer, maar eest de kernvaardigheden. Zo committeer je je makkelijker aan de eerste 20 uur, waarin je exponentiële vooruitgang boekt.

 

Actieve opdrachten. In elke online training zorgen we ervoor dat je zelf moet reflecteren, oplossingen moet bedenken en toepassen. Actief met de toepassing van de stof bezig zijn, en je die zo eigen maken, zorgt voor sterkere verbindingen in je brein. Zo maak je nieuwe kennis functioneel en blijft het beter hangen.

 

Gemotiveerd leren. Bij ons volg je de trainingen waar je wilt, wanneer je wilt en zelfs hoe je wilt. Daarnaast doen we er alles aan om je te motiveren, bijvoorbeeld door je regelmatig een reminder te sturen en je voortgang inzichtelijk te maken. Zo zie je jezelf groeien, wat je stimuleert om met steeds meer vrijheid en gemak door te leren.

 

Leuk leren. Met luchtige opdrachten en sprekende voorbeelden zetten we je er voortdurend toe aan de vertaling te maken naar je eigen praktijk. Zo activeren we je associatievermogen, wat het leren leuker en effectiever maakt.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl