Dit zijn de top 10 online trainingen van 2022! 

Het online leerplatform staat boordevol met online trainingen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar er is duidelijk te zien dat er uitgesproken favorieten zijn onder de medewerkers. Doe vooral wat inspiratie op voor jezelf of deel deze lijst met je medewerkers.

10. Mindfulness

Medewerkers besteden steeds meer aandacht aan hun mentale gesteldheid. Dat is heel goed, want dit kan een enorme waarde zijn in je (werk)leven. Met mindfulness leer je namelijk onder anderen hoe je omgaat met stressvolle momenten en meer aandacht te hebben voor jezelf. In deze training krijg jij ook inzicht in jouw eigen vaste patronen, denkwijzen en handelingen. 

9. Correct Nederlands

Het beheersen van de Nederlands taal is ontzettend waardevol. Foutloze teksten komen nu eenmaal betrouwbaarder en geloofwaardiger over. Gelukkig zien veel medewerkers het belang hiervan ook in. In deze training komen alle lastige onderwerpen van de Nederlandse taal aan bod. De training is ook nog eens gepersonaliseerd, wat betekent dat je deze op maat kunt volgen en alleen de theorie leert die je nog niet voldoende beheerst. 

8. Sociale Veiligheid

Wij zijn ontzettend trots op alle medewerkers die deze training gevolgd hebben! Het creëren van een sociaal veilige werkplek is namelijk ontzettend belangrijk. Medewerkers moeten zich altijd durven uiten en er mag geen plaats zijn voor ongewenste omgangsvormen. In deze training leer je wat ongewenste omgangsvormen precies inhouden, hoe je zelf kunt werken aan een sociaal veilige werkomgeving en hoe je collega’s die ongewenste omgangsvormen ervaren kunt steunen. 

7. Effectief Communiceren in het Kort

Communicatie is dé sleutel voor een effectieve samenwerking. Het speelt veelal een grote rol in het succes van mensen, bedrijven, projecten en nog veel meer. Zonder duidelijke communicatie kom je nergens. Niet gek dus, dat deze training in de top 10 staat! In deze training leer je in korte tijd een aantal basistechnieken die je nodig hebt voor communicatie met impact. 

6. Zakelijk Engels

De meeste inwoners van Nederland spreken al een aardig woordje Engels, maar deze taal wordt ook steeds belangrijker op de werkvloer. Het is vaker van belang dat je correct zakelijk Engels kunt spreken. Tijdens deze training leg je daar een goede basis voor. Je leert tijdens deze training direct de juiste woorden te gebruiken en formaliteiten steeds meer eigen te maken, zodat je iedereen correct en zakelijk kunt aanspreken. 

5. Actief luisteren in het kort

Aandachtig en actief luisteren kan je in veel situaties erg goed helpen. Of je nu iemands collega, coach, leidinggevende of zelfs partner of ouder bent, actief luisteren helpt je écht om anderen goed te begrijpen. Hieruit spreekt vaak al waardering voor de ander. Daarnaast is het ook nog eens een zeer praktische vaardigheid die je helpt beter te onthouden en effectiever gesprekken te voeren. Geen verrassing dus, dat deze training in de top 5 staat! 

4. Spaans voor Beginners

Wist je dat je je hersenen door het leren van een taal in topconditie houdt? Mensen die twee- of meertalig zijn, hebben een enorm efficiënt brein, waardoor de kans op bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer afneemt. Petje af dus, voor alle medewerkers die het aandurven om een nieuwe taal te leren! Spaans is hierin ook nog eens een goede keuze. Dit is namelijk, na Chinees, de meest gesproken taal ter wereld! 

3. Schriftelijk Rapporteren

Schrijf jij regelmatig rapporten, maar is dit niet de hoofdtaak die bij jouw functie hoort? Dan kan het soms lastig zijn om een duidelijke lijn in je verhaal te verwerken en ook nog eens de juiste zaken op een overtuigende manier te formuleren. Door het volgen van deze online training leer je hoe je structuur aan je rapporten geeft en ervoor zorgt dat ze daadwerkelijk gelezen worden.   

2. Microsoft Excel Basis

Op ons online leerplatform vind je verschillende trainingen voor Office-programma’s. Denk aan Microsoft Word, Microsoft Powerpoint, Microsoft Excel en Sharepoint. Het is duidelijk te zien dat Microsoft Excel de uitgesproken winnaar is. Waarom? Hoe simpel dit programma ook lijkt, lang niet iedereen haalt eruit wat erin zit. Door deze training te volgen leer jij alle kneepjes en ga jij sneller en efficiënter te werk. 

1. Growth Mindset 

Deze training is de absolute winnaar van deze top 10. Wij kunnen dan ook niet enthousiaster zijn, want dit laat zien hoe graag medewerkers willen groeien! En deze training zorgt ervoor dat jij de vaardigheden leert om dit je hele leven te kunnen blijven doen. Je leert zelfvertrouwen opbouwen en te ontsnappen aan een Fixed Mindset. Zo wordt groeien een deel van jouw eigenheid! 

Aan de slag met online trainingen! 

Maken jouw medewerkers nog geen gebruik van een online leerplatform en wil jij ze de mogelijkheid geven om onbeperkt te kunnen leren? Met het online leerplatform van Online Academy kunnen medewerkers de bovenstaande en honderden andere online trainingen te volgen. Zo raken je medewerkers nooit uitgeleerd! 

Ontdek de mogelijkheden 

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl