Deelnemende Opleiders

Alle online trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met onderstaande erkende opleiders.

Bij Boertien Vergouwen Overduin ontwikkel je persoonlijke vaardigheden. Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit en communicatie bijvoorbeeld.

NCOI Opleidingen is met ruim 1.250 opleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau en vaardigheidstrainingen de grootste opleider voor werkend Nederland.

Bij Computrain ontwikkel je vaardigheden op het snijvlak tussen Business en IT. We bieden gebruikerstrainingen, Business IT, beheerstraingen en meer.

De opleider voor het openbaar bestuur. Bestuursacademie Nederland biedt opleidingen en trainingen voor iedereen binnen het openbaar bestuur binnen diverse vakgebieden.

ISBW is de praktijkopleider voor professionals. ISBW biedt met name korte en intensieve opleidingen en trainingen in divese vakgebieden zoals Management, Finance en HRM.

Schoevers is als particuliere opleider een begrip in Nederland: van beginnend MBO-niveau tot senior executive-niveau. Zowel voltijd als deeltijd heeft Schoevers aanbod.

NIBE-SVV is de grootste opleider voor de financiële dienstverlening, met opleidingen op MBO- tot Masterniveau en natuurlijk Wft en PE.

Markus Verbeek Praehep (MVP) biedt erkende opleidingen en Permanente Educatie voor financials. Met meer dan 100 jaar ervaring een begrip in de markt.

De opleidingen van Scheidegger onderscheiden zich door een zeer praktijkgerichte aanpak. Je gaat aan de slag met praktische theorie waar je ook echt iets aan hebt.

Online Academy is de Online Opleider van Nederland. Met meer dan 300 Online trainingen in één abonnement kan je efficiënt leren. Waar je maar wilt.

Flexibel studeren voor erkende diploma’s, van een Master-, HBO-, MBO-opleiding tot cursus. NTI opleidingen zijn goed te combineren met je baan of drukke privéleven.

AALO is met ruim 80 opleidingen de grootste kwaliteitsopleider binnen de fitness-, body & mind en healt-branche. Van Personal Trainer tot HBO Fysiotherapie.

NCOI Techniek & Veiligheid heeft trainingen, cursussen en opleidingen voor elk niveau in de veiligheid en techniek. Van VCA en HVK tot Installatietechniek.

SRM is dé Marketing en Communicatie opleider van Nederland. In Online Academy bieden we diverse (online) marketing trainingen aan die je direct helpen effectief te zijn.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl