Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

 

Klachtenprocedure

Bij Online Academy doen we er altijd alles aan om jou als klant tevreden te houden. Maar wil je toch een klacht indienen? Dan gaan wij daar natuurlijk zorgvuldig mee om. Wij kijken graag samen met jou wat we kunnen doen om je klacht op te lossen.

Online Academy is onderdeel van NCOI Groep. Dit houdt in dat onze klachtenregeling volgens de algemene voorwaarden van NCOI Opleidingsgroep verloopt.

Je kunt je klacht per post sturen naar:

Online Academy
t.a.v. teamleider Advies en Voorlichting

Marathon 7, 1213 PD Hilversum;
Postbus 447, 1200 AK Hilversum;
of
Antwoordnummer 1160, 1200 VB Hilversum.

Of meld je klacht telefonisch via 035 – 7 506 178 of per mail naar info@onlineacademy.nl.

  • Wij zullen de ontvangst van je klacht per e-mail binnen 24 uur en per post maximaal binnen 1 week bevestigen.
  • De afhandeling van de klacht valt onder verantwoordelijkheid van onze directie. Uiteraard streven wij ernaar je klacht tot volle tevredenheid af te handelen.
  • Binnen twee weken kun je een mondelinge en daarna schriftelijke reactie (per post of e-mail) op je klacht verwachten. Als er een langere tijd nodig is om onderzoek te doen, word je binnen 4 weken in kennis gesteld, waarbij het uitstel wordt toegelicht; bovendien wordt er een indicatie gegeven wanneer uitsluitsel verwacht wordt.
  • Allen die betrokken zijn bij de afhandeling van je klacht, gaan vertrouwelijk om met de klacht en de verkregen gegevens.
  • Indien je niet tevreden bent met de wijze waarop je klacht wordt afgehandeld, dan kun je de klacht indienen bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Voor meer informatie, surf naar de site: www.degeschillencommissie.nl
  • Online Academy legt zich neer bij de uitspraak van de Geschillencommissie.
  • De bewaartermijn van de klacht is 5 jaar.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl