“Het is net een snoepwinkel!”

Wat jouw doelen ook zijn, Online Academy biedt je de mogelijkheid de volgende stap te zetten in je carrière. Jouw tempo, jouw manier. Dat geldt ook voor Kelly (30), werkzaam bij één van onze grootste klanten én al anderhalf jaar enthousiast gebruiker van het aanbod.

Qragt nog krachtiger door samenwerking met Online Academy

Het ruime aanbod van Online Academy bevat diverse trainingen die niet langer duren dan tien minuten per dag. “We kunnen alle gebruikers van ons platform, naast het bieden van een oplossing als je bijvoorbeeld financiële of mentale problemen hebt, nu ook trainingen aanbieden.

Een leven lang leren bij Randstad

Als er één groep werknemers is waar een leven lang leren aan voorbij lijkt te trekken, dan zijn dat wel de flexwerkers. Niet best voor die mensen zelf, maar ook nadelig voor de match tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Randstad wil daar verandering in brengen. Met Randstad Boost, een opleidingsprogramma voor alle uitzendkrachten. Hoe werkt dat? People Power Radio-host Glenn van der Burg praat erover met Dominique Hermans, Managing Director Randstad, en onze eigen Tom Bos. Lees een samenvatting van het gesprek of beluister de volledige podcast.

Uitnodiging om slimmer te worden

Een leven lang leren is van groot belang voor organisaties. Maar kun je daarmee volstaan? Is het belang zo overduidelijk dat je er geen visie op hoeft te hebben? Waarom is een visie op leren en ontwikkelen een must voor organisaties? People Power Radio-host Glenn van der Burg praat erover met Joseph Kessels, emeritus hoogleraar HRM, en onze eigen Tom Bos. Lees een samenvatting van het gesprek of beluister de volledige podcast.

Een leven lang leren als overheidsbeleid

Aan het begin van ons leven speelt onderwijs een dominante rol. Daarna ligt de verantwoordelijkheid vooral bij jezelf, of je werkgever – als je die hebt natuurlijk. Maar zou de overheid niet ook moeten investeren in een leven lang leren? People Power Radio-host Glenn van der Burg praat erover met Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Online Academy-directeur Tom Bos. Lees een samenvatting van het gesprek of beluister de volledige podcast.

GGD-medewerkers maken gebruik van Online Academy

GGD GHOR Nederland was voor alle bron- en contactonderzoekers (BCO’ers) op zoek naar een breed en flexibel online leerplatform, zodat de hardwerkende BCO’ers aan de slag kunnen met zowel hun zakelijke als persoonlijke ontwikkeling.

Professionaliseren volgens de normen van de onderwijsinspectie?

Als school moet je de professionalisering van je docenten aantoonbaar maken richting onderwijsinspectie. Kan knap lastig zijn, maar niet als het aan Online Academy ligt. Als partner van de Alliantie voor Onderwijs hebben we ons ruime professionaliseringsaanbod gekoppeld aan het digitale ontwikkelplatform van e-Loo, bekend van DOT en BOOT, thematisch verbonden met het waarderingskader van de inspectie. Zo garanderen we doelgericht professionaliseren.

Professionaliseren: wat zijn de uitdagingen binnen het onderwijs?

Professionalisering van het onderwijspersoneel staat hoog op de agenda van scholen. Dat dit belangrijk is, weet iedereen intussen wel. Maar tegenover welke uitdagingen zien scholen zich daarbij gesteld? In onze gesprekken met schoolbesturen (VO, PO en MBO) signaleren we een aantal specifieke uitdagingen voor zowel de docenten als de school.