“Het is net een snoepwinkel!”

Wat jouw doelen ook zijn, Online Academy biedt je de mogelijkheid de volgende stap te zetten in je carrière. Jouw tempo, jouw manier. Dat geldt ook voor Kelly (30), werkzaam bij één van onze grootste klanten én al anderhalf jaar enthousiast gebruiker van het aanbod.

Voor Kelly begon aan haar nieuwe functie, bekroop haar een ietwat onrustig gevoel. Wat als ik het niet leuk vind? Wat als ik er niet goed in ben? Die onzekerheid kennen we allemaal. De oplossing die bij haar paste bleek dichtbij: de online training Accountmanagement gaf haar de basis die ze van tevoren zocht.

“Met de inhoud en taken van accountmanagement had ik nog niet zo veel ervaring, dus ik zocht een manier om meer basiskennis op te doen. Ik miste bijvoorbeeld handige trucs omtrent relatiebeheer,” legt Kelly uit. Ondertussen zit dat goed. “Mede dankzij de online training wist ik wat het vak inhield en kon ik goed plaatsen wat er in de toekomst van me verwacht zou worden.”

Een van de andere trainingen die Kelly met succes heeft afgerond, is Human Resources Management (HRM). “Tijdens het uitvoeren van mijn huidige functie, ontstond de behoefte vanuit mijzelf daar meer over te weten. Ik wilde me hierin doorontwikkelen en ondertussen is mij duidelijk geworden dat ik me hier verder in wil specialiseren!”

De momenten waarop Kelly haar trainingen heeft gevolgd, zijn door haar met zorg uitgekozen. “Nadat ik Accountmanagement had afgerond, heb ik voor de online training HRM gekozen.” Het aanbod hielp haar zich te oriënteren met oog op de volgende stappen in haar carrière.

We horen het vaker, maar het bevalt ook Kelly dat de mogelijkheid om je te oriënteren in andere vakken en branches op deze manier heel vrijblijvend is. “Zo kom je er, zonder er een studiejaar of collegegeld in te steken, al snel achter of de gestarte training iets voor je is of niet. Ik ben dus heel blij met de certificaten van Accountmanagement en HRM, maar ik ben bijvoorbeeld halverwege de training Mindfulness gestopt. Ondanks de positieve verhalen van anderen, was dat gewoon niets voor mij en dat is ook oké.”

Met name de kracht van herhaling, de behapbare blokjes theorie en de afwisseling tussen testvragen en bijvoorbeeld video spreken Kelly erg aan. “Je kan zo veel volgen binnen het platform, voorlopig ben je niet uitgeleerd.” Wat haar volgende training wordt, weet ze nog niet zeker. “Het is net een snoepwinkel!”

De naam van de geïnterviewde is gefingeerd. Naam, functie en werkgever zijn bekend bij de redactie.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl