Je eerste stap naar full stack developer

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Introductie

Wil jij serieus leren programmeren? Creëer een stevige en brede basis, aan de hand van het leren van alle belangrijke programmeertalen. Zo zet je direct je eerste stap als full stack developer!

Je gaat aan de slag met C#, HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python en Java. Begint het je al te duizelen? Na dit programma kan je natuurlijk zelf kiezen op welke vlakken jij je nog verder wilt verdiepen of verbreden én je kies je jouw persoonlijk specialisme.

Let op! Om direct te kunnen programmeren, moet je eerst een aantal (gratis) programma’s downloaden, waarin je aan de slag gaat. Denk aan XAMMP, Sublime Tekst, Visual Studio en Komodo Edit.

Tip? Volg dit programma op je desktop! Dan kun je meteen zelf aan de slag met programmeren.

Programma

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Programmeren in C#
  • Programmeren met HTML en CSS
  • Programmeren met JavaScript
  • Programmeren met PHP
  • Programmeren met Python
  • Programmeren in Java

Niveau

Voor dit programma heb je hbo werk- en denkniveau nodig.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor iedereen die zijn of haar eerste stap wil zetten als full stack developer. Voorkennis van programmeren is niet nodig!

Duur

De totale doorlooptijd van dit programma is 29 weken. Dat klinkt misschien lang, maar hierbij ben je elke dag maar zo’n 10 minuten aan het leren. Helemaal op jouw eigen tempo. Heb je nog wat tijd over en zin om door te leren? Volg dan gerust een extra onderdeel. Even geen tijd? Sla het leren gewoon een dag over!

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten