Je eerste stap in de zorg

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Introductie

Eens even goed kennismaken met de belangrijkste methoden en vaardigheden uit de zorg? Dan is dit programma ideaal voor jou. Of je nu je kennis wilt opfrissen, of nog niet helemaal thuis bent in de theoretische zorg, je start hoe dan ook met het opdoen van medische basiskennis. Hoe dan ook kan deze start geen kwaad. Daarna ga je aan de slag met de methodiek van motivational interviewing, evidence based practice en klinisch redeneren. Stuk voor stuk vaardigheden die steeds belangrijker worden voor iedereen die werkzaam is in de zorg.

Programma

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Medische Basiskennis
  • Motivational Interviewing voor de Zorg
  • Evidence Based Practice
  • Klinisch Redeneren

Niveau

Voor dit programma heb je hbo werk- en denkniveau nodig.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor iedereen die werkzaam is binnen de verpleegkunde en paramedische beroepen. We vragen je in dit programma regelmatig om een casus uit je eigen praktijk te kiezen. Als je geen patiënten behandelt, bieden wij fictieve casussen aan waarmee je kan werken. Ben je niet werkzaam in dit domein? Dan is het alsnog goed om deze inzichten en methoden toe te passen.

Duur

De totale doorlooptijd van dit programma is 17 weken. Dat klinkt misschien lang, maar hierbij ben je elke dag maar zo’n 10 minuten aan het leren. Helemaal op jouw eigen tempo. Heb je nog wat tijd over en zin om door te leren? Volg dan gerust een extra onderdeel. Even geen tijd? Sla het leren gewoon een dag over!

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten