Online Academy Learning event over hybride werken

Nu het weer mogelijk is om events te organiseren, pakken we uit met een event over hybride werken en leren. Een actueel thema, waar veel over te ontdekken valt. Het event vindt plaats op dinsdag 2 november 2021 in DeFabrique in Maarssen.

Wat kun je verwachten?

Na ons succesvolle event over learning engagement in 2019, is ook ons nieuwe event iets om naar uit te kijken. Wat kun je verwachten? Een dag vol inspirerende sprekers, leerzame workshops en interessante vakgenoten. Een dag waar je ook nieuwe kennis en skills opdoet die je direct kunt toepassen, zodat hybride werken en leren binnen jouw organisatie nog succesvoller én leuker wordt.

De dag zal plaatsvinden in de industriële omgeving van DeFabrique in Maarssen. Centraal en creatief, met de veiligheid gegarandeerd door de richtlijnen die op dat moment (nog) van toepassing zijn. Kortom, een dag om niet te missen.

Dagvoorzitter: Ruben Dingemans

Ruben is een enthousiaste presentator die alle onderwerpen vloeiend aan elkaar praat en onvermoede verbanden weet te leggen. Bovendien heeft hij het talent om een warme, ontspannen sfeer te creëren.

Nieuwsgierig naar meer?

Ben je nu al nieuwsgierig naar het event? Lees hier meer over het evenement en programma of meld je gelijk aan.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl