Jouw onderwijs verdient de beste professionalisering

De professionalisering van je onderwijspersoneel. Als bestuurder of leidinggevende binnen het primair of voortgezet onderwijs, weet je hoe belangrijk het is daarin te investeren. Maar hoe pak je die professionalisering resultaatgericht aan? Als partner van de Alliantie voor Werkend Onderwijs, bieden wij jouw school dé professionaliseringsoplossing: een schoolabonnement op Online Academy. Hiermee krijgen al je docenten en andere medewerkers onbeperkt toegang tot een ruim aanbod aan online modules waarmee zij zich kunnen ontwikkelen binnen de specifieke normen van de Onderwijsinspectie. Efficiënt, effectief en helemaal van nu. Meer weten? Download onze brochure:

Download brochure

Professionaliseringspartner van de Alliantie voor Werkend Onderwijs

De Alliantie voor Werkend Onderwijs is een nieuw samenwerkingsverband tussen een aantal toonaangevende partijen (Hogeschool NCOI, Meesterbaan, ECHT Onderwijs, E-Loo en Online Academy). Vanuit een grote passie voor het onderwijs en bewezen expertise op dat vlak, streven deze partijen ernaar een aantal structurele problemen binnen het onderwijs op te lossen. Samen met E-Loo, de grootste specialist in digitale ontwikkeltools binnen het onderwijs, bieden wij van Online Academy een totaalaanpak voor de professionalisering van docenten en ander onderwijspersoneel.

Professionalisering binnen het onderwijs

In gesprekken met bestuurders binnen het onderwijsveld (PO, VO, MBO), signaleren wij de volgende problemen op het gebied van de professionalisering:

 • Ervaren docenten hebben verdere professionalisering nodig om alle snelle ontwikkelingen bij te benen. Hoe zorgen we ervoor dat zij zich zichtbaar blijven ontwikkelen?
 • Beginnende docenten hebben, na afronding van hun lerarenopleiding, meestal nog bijscholing en praktijkbegeleiding nodig. Hoe kunnen wij in die behoeften voorzien?
 • Doorleren in klasjes kost docenten te veel tijd. En dat terwijl ze ook al zo hard nodig zijn vóór de klas. Hoe zorg je dat de professionalisering behapbaar blijft?

Herken jij deze problemen en zit je met vergelijkbare vragen? Bij ons vind je een effectieve en efficiënte professionaliseringoplossing. Binnen de Alliantie voor Werkend Onderwijs hebben wij alle online modules voor onderwijsprofessionals direct gekoppeld aan het digitale platform van onze partner e-Loo (DOT, BOOT en SET), waar veel scholen al mee werken. Jouw school wellicht ook? Doe dan je voordeel met onze oplossing en neem een scholenabonnement op Online Academy.

Scholenabonnement op Online Academy

Met dit abonnement kunnen al je docenten en andere medewerkers hun pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden continu blijven ontwikkelen. Maakt niet uit om hoeveel mensen het gaat, met één abonnement krijgt iedereen onbeperkt toegang tot ons online platform. Hier vind je meer dan 100 online modules, overzichtelijk ingedeeld naar 7 actuele onderwijsthema’s:

 1. Klassenmanagement
 2. Consistente lesopbouw
 3. Interactief werken aan leerstofoverdracht
 4. Effectieve feedback op het leerproces
 5. Differentiatie
 6. Pedagogisch handelen
 7. Digitalisering in het onderwijs

De leeruitkomsten van ons aanbod zijn gelijk aan de indicatoren in de Digitale Observatie tool van e-Loo en lopen parallel aan de belangrijkste aandachtspunten van de Inspectie van Onderwijs.

Verder hanteren wij een unieke leermethode . Deze leermethode, winnaar van de internationale Learning Award 2020, is gebaseerd op recent neurowetenschappelijk onderzoek. Uitgangspunt is dat mensen niet uren achter elkaar hoeven te leren, maar dat 5 tot 10 minuten per dag voldoende is voor een veel hoger leerrendement. Ideaal dus voor drukbezette docenten.

Jouw voordelen op een rij

 • Onbeperkt toegang tot ruim 100 online modules
 • Directe koppeling met DOT, BOOT en SET
 • Aansluiting op het waarderingskader van de inspectie
 • Unieke, tijdbesparende leermethode (winnaar van de Learning Award 2020)
 • Lage kosten op basis van schoolabonnement

Benieuwd naar meer?

Wil je meer weten over onze professionaliseringsoplossing binnen de Alliantie voor Werkend Onderwijs? Download dan de brochure. Ben je benieuwd wat onze professionaliseringsoplossing voor het onderwijs kan betekenen voor jouw school of scholengemeenschap? Maak dan een afspraak met ons via 035 750 6178 of info@onlineacademy.nl. We komen graag vrijblijvend bij je langs.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl