Online Academy wint zilveren Learning Impact-award

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Mooi nieuws: Online Academy en aNewSpring hebben samen de internationale zilveren Learning Impact Award gewonnen tijdens de Learning Awards!

Internationale community

Dit jaar waren er alleen al in de categorie ‘Learning Impact’ meer dan 170 inschrijvingen uit 50 verschillende landen. Uit deze inschrijvingen selecteerde de onafhankelijke vakjury 8 finalisten: hiertoe behoorde ook Online Academy!

Op 20 februari kregen we te horen dat we de zilveren Impact Award mee naar huis mochten nemen. We zijn hier als team ontzettend trots op: in ons dagelijks werk streven we namelijk naar werkelijk resultaat voor de deelnemer en werkgever. Geen platte e-learning, maar leermogelijkheden die je écht verder helpen in je werk. We zijn gezien die missie erg trots op de internationale waardering die deze award-categorie uitspreekt.

Over onze case

Online Academy en aNewSpring hebben voor deze verkiezing een case voor adaptief leren ingezonden. Het laat de kracht zien van adaptief leren bij compliance trainingen zien. In de case tonen we aan dat je als organisatie vele uren training kan besparen door adaptief te laten leren. Daarnaast toonden we aan dat de impact (de snelheid van de kennisopname en het behaalde eindniveau van de kennis) in veel gevallen hoger is.

Meer weten?

Meer weten over waarom Online Academy deze prijs heeft gewonnen, of wat wij met onze leeroplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op: bel 035 7 506 178 of laat een bericht achter op onze website.

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten