Nieuwe training: Vitaal Werken

Heb jij na een dag hard werken de hele avond hoofdpijn? Of klagen je medewerkers over rugpijn van het vele zitten? Onze gewoontes op ons werk beïnvloeden onze gezondheid. We brengen hier nu eenmaal veel tijd door.

Daarom kunnen jij en je medewerkers nu bij Online Academy de nieuwe training Vitaal Werken volgen. Hierin reken je af met vermoeidheid, stress, hoofdpijn en nek- en rugklachten, en leer je om gezonder te werken. Denk aan het goed afstellen van je bureaustoel, maar ook aan gezond eten, voldoende bewegen en rustmomenten pakken.

In 3 weken tijd krijg je alle tools om je weer helemaal fit te voelen op je werkplek. Verwacht geen ingewikkelde diëten, maar praktische tips die je meteen kunt toepassen. De korte, dagelijkse oefeningen zorgen ervoor dat je prettiger en productiever werkt. Zo ga je ’s avonds met een goed gevoel naar huis.

Met kleine veranderingen een groot verschil maken in de gezondheid op de werkvloer? Attendeer je medewerkers dan op deze nieuwe training! En volg hem zelf meteen ook:

Vitaal Werken bekijken

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl