Nieuw: examentrainingen volgen bij Online Academy

Als je een examen kunt oefenen, ga je stukken relaxter het echte examen in. Daarom lanceren we bij Online Academy een nieuwe productcategorie: examentrainingen. Met slimme, persoonlijke technologie bereiden we je voor op je examen. Zo start je vol vertrouwen en verhoog je je kans op slagen.

Hoe het werkt

De examentrainingen zitten in elkaar zoals je van ons gewend bent: je oefent elke dag kort met een oefenexamen. Je maakt er dagelijks één. Iedere keer dagen we je meer uit. Dit doen we door de slagingsdrempel telkens een beetje te verhogen.

Doordat je zo veel leert van de oefenexamens, weet je zeker dat je met een goed gevoel kunt starten aan het laatste onderdeel van de examentraining: het proefexamen. Dit proefexamen lijkt precies op het echte examen dat je straks gaat maken. Het heeft exact hetzelfde aantal vragen en dezelfde slagingsdrempel. Een goede manier dus om te testen of jij klaar bent voor het examen.

En wil je helemaal niets aan het toeval overlaten? Maak dan gebruik van de gepersonaliseerde tool voor deze training. Deze tool houdt bij aan wat voor soort vragen je nog wat extra aandacht moet besteden. En door de datum van je examen in te vullen, past de tool de intensiviteit van de vragen hierop aan. Zo weet je zeker dat je goed op schema ligt.

Welke examentraining kun je doen?

Op dit moment kun je een examentraining volgen van BiSL Foundation en Lean Six Sigma Yellow Belt. Deze laatste kun je bijvoorbeeld mooi combineren met de online training Yellow Belt. De ideale combinatie om jouw Yellow Belt te behalen. We breiden het aanbod van examentrainingen de komende maanden verder uit, dus houd het productaanbod goed in de gaten.

En, heb jij binnenkort een examen waarvoor je examentraining kunt doen? Wij zijn heel benieuwd wat je ervan vindt. Volg de examentraining en deel je mening, ervaringen en tips met ons via het evaluatieformulier of via de mail.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl