Écht onbeperkt leren voor al je medewerkers

‘Een leven lang leren’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En door de mondiale ontwikkelingen en de coronacrisis is elke dag bijleren belangrijker dan ooit. Niet alleen zorgt het ervoor dat je medewerkers bijblijven: leren maakt ze ook wendbaar, inzetbaar en simpelweg gelukkig. Maak daarom kennis met het All You Can Learn-concept van NCOI Groep, waarbij je medewerkers alles kunnen leren wat ze maar willen.

Optimaal leren

Als werkgever is het belangrijk dat je het leren in je organisatie faciliteert. Maar vaak is het wel erg zoeken naar hoe je dat het beste doet. Want hoe zorg je ervoor dat je investeringen in opleidingen zich uitbetalen? Hoe help je je werknemers een opleiding kiezen die ze ook echt afmaken? En hoe zorg je ervoor dat je kosten niet de spuigaten uitlopen?

Vaak worden vanwege bovenstaande regelingen diverse goedkeuringsprocessen gecreëerd. Terecht natuurlijk, want je wilt grip houden op uitgaven. Maar deze drempels kunnen je werknemers wel beperken om in beweging te komen.

All you can learn helpt

Door gebruik te maken van Online Academy, neem je die drempels weg. Omdat je abonnement onbeperkt is voor de hele organisatie, vallen de leerdrempels weg. Medewerkers kunnen zelf onbeperkt leren en vaak zijn deze abonnementsmodellen een stuk goedkoper dan alle e-learning die tot dan toe los werd gekocht. Hierdoor kunnen je medewerkers alles leren wat ze maar willen – tegen een vaste lage prijs.

Dat Online Academy volledig digitaal is, maakt het makkelijker om breed af te nemen. Maar niet alle onderwerpen lenen zich voor e-learning. Je kunt bijvoorbeeld niet oefenen met lassen of ervaren hoe je iemands knie onderzoekt bij fysiotherapie. Daarvoor moet je toch echt gewoon fysiek aanwezig zijn.

Daarom heeft NCOI Groep, waar Online Academy onderdeel van is, het All You Can Learn-concept in het leven geroepen. Een simpel en vertrouwd concept: een abonnement op leren. Net zoals Online Academy, maar dan met nóg meer mogelijkheden: niet enkel online maar ook klassikaal, niet alleen kort maar ook lang, en bij verschillende opleiders. Hiermee creëer je in de breedste zin de mogelijkheid om onbeperkt te leren en dus ook echt uit alle mogelijke opleidingen, trainingen en cursussen te kiezen.

Wat bieden we aan?

Iedere organisatie heeft andere behoeften én een ander budget. Daarom hebben we bij NCOI Groep verschillende All You Can Learn-abonnementen opgesteld. Dit zijn de verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen:

  1. Online Academy: open aanbod met meer dan 300 korte online trainingen die je medewerkers binnen enkele weken afronden.
  2. Optie 1, plus een selectie van 250 NTI-cursussen, die je medewerkers online kunnen volgen en binnen 3 maanden afronden.
  3. Optie 1 en 2, plus een NCOI-keuzepakket met open aanbod van 200 cursussen soft en hard skills en HBO-modules, e-learning of klassikaal, die je medewerkers binnen 3 maanden kunnen afronden.
  4. Optie 1, 2 en 3, plus een maatwerkpakket van 200 cursussen die in een open aanbod of incompany kunnen worden gevolgd, e-learning of klassikaal, die je medewerkers binnen 6 maanden kunnen afronden.
  5. Het volledige aanbod van NCOI Groep inclusief Bachelors en Masters: dat is al het voorgaande, plus nog 1000 cursussen die in een open aanbod of incompany kunnen worden gevolgd, via e-learning of klassikaal.

De opleiders van NCOI Groep

Kies je voor optie 3, 4 of 5, dan kunnen je medewerkers opleidingen of trainingen volgen bij verschillende aanbieders van NCOI Groep, namelijk: NCOI Opleidingen. NCOI Techniek en Veiligheid, Scheidegger, NTI, ISBW, NIBE-SVV, Schoevers, Boertien Vergouwen Overduin, LECTRIC, AALO Opleidingen, StageInstituut, EVC Centrum Nederland, Bestuursacademie Nederland, Computrain, 112 BHV, Luzac, SRM, Pro Education, Markus Verbeek Praehep, Schrijversacademy, ROVC en natuurlijk Online Academy zelf. Een brede opleidingsgroep die trainingen en opleiding biedt voor iederéén in je organisatie: van facilitair tot HR tot ICT tot marketing, en in veel verschillende sectoren, zoals de zorg, techniek of de bouw.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in het All You Can Learn-abonnement van NCOI Groep? Of je nu al een Online Academy-abonnement hebt of niet: wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via onze website of bel ons op 035 – 7 506 178. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor je organisatie.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl