Online Academy – Trainingspartner van Heel Nederland Werkt

Gratis toegang tot het leeraanbod

Activeer hier je gratis toegang tot het online leeraanbod van Online Academy. Dat doe je door het onderstaande formulier in te vullen. Je krijgt dan binnen een week na aanmelding een e-mail met aanmeld instructie en kan direct aan de slag, 4 maanden lang gratis online trainingen volgen!

Wat zit er in het aanbod

Uit het grote aanbod van Online Academy krijg je exclusief toegang tot het geselecteerde aanbod voor Heel Nederland werkt. Het aanbod bevat een selectie uit de honderden online trainingen, webinars en podcasts. 60 Nederlandse en 40 Engelse online trainingen. Het is een mix van leermogelijkheden die je helpen een nieuwe baan binnen te halen. Sommigen gericht op solliciteren (zoals ‘pitchen voor een nieuwe baan’) anderen juist om je te oriënteren op een nieuw vakgebied (zoals ‘introductie in programmeren’).

Over Heel Nederland Werkt

Heel Nederland Werkt is het nieuwe gratis carrière-platform voor alle werkzoekende Nederlanders. Initiatiefnemer en voorvechter Rico Verhoeven is founder van Heel Nederland Werkt en geeft met het initiatief een passend antwoord op de vele vragen om hulp die hij krijgt. Rico wordt in zijn omgeving en via zijn kanalen steeds vaker geconfronteerd met de veelal onzichtbare gevolgen van de Corona crisis. Hij ontvangt regelmatig berichten van wanhopige mensen die hij niet zo één, twee, drie kan helpen in hun situatie. Mensen die willen, maar niet kunnen. Dat is frustrerend en confronterend.

“Onze gezamenlijke missie: zoveel mogelijk mensen weer helpen aan een droombaan”

Aanmelden

Wil je je gratis aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in:

  • Als je op dit moment geen baan hebt, vul dan 'werkzoekend' in
  • Hidden
  • Hidden

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl