Rapport: ‘Leer meer van werknemers’

Wil jij van jouw medewerkers leren en erachter komen hoe je ze behoudt? Online Academy heeft onderzocht wat de behoeften van medewerkers binnen hun organisatie zijn en hoe je daar als organisatie op in kan spelen.

In dit onderzoeksrapport ontdek je onder andere wat nou precies een goede werkgever is en hoe je het werkplezier van je medewerkers verhoogt en ervoor zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen. De wens om te leren is er zeker, maar wat weerhoudt sommige mensen ervan ook daadwerkelijk te starten? Hoe kan je daar als werkgever op inspelen? Je leest het allemaal in het rapport!

Leren met Online Academy

Met meer dan 300 online trainingen in het aanbod, kan je bij Online Academy leren wat je maar wilt. Door de 10-minuten-methode, waarbij er in korte blokken wordt geleerd, zijn de trainingen effectiever met een hoger slagingspercentage tot gevolg.

Zo kunnen jouw medewerkers zichzelf, en daarmee de organisatie, naar een hoger niveau tillen, zonder dat de trainingen veel tijd in beslag nemen.

Het onderzoeksrapport aanvragen

Vul hier je gegevens in. Dan sturen we ons trainingsoverzicht naar je toe. Velden met een * zijn verplicht.

Om je te kunnen adviseren kunnen we telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy-statement van Online Academy is van toepassing op dit formulier.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl