NL Leert door; laatste plekken beschikbaar

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het NL Leert Door aanbod, omdat de aanmeldingsdatum is verstreken. Op de hoogte blijven van andere subsidiemogelijkheden in de toekomst? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Wil jij kosteloos online trainingen volgen om zo inzetbaar te blijven, nu en in de toekomst? Met de tijdelijke subsidieregeling ‘NL leert door met inzet van scholing (NLLD – S)’ geeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid je de kans om kosteloos een online scholingstraject te volgen bij geselecteerde opleiders, zoals Online Academy.

Laatste kans!

Het ministerie heeft een maximaal budget vrijgemaakt voor deze subsidie. Daarom kan maar een beperkt aantal mensen gratis trainingen volgen. Er zijn momenteel nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Als je je inschrijft, krijg je één jaar toegang tot maar liefst 174 online trainingen. Je hoeft dus niet te kiezen of in te schrijven voor maar 1 online training, je hebt ruime keus uit 174 verschillende trainingen!

Je abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Je hoeft je abonnement dus niet op te zeggen.

Bij deze inschrijving hebben we de volgende gegevens van je nodig:

 • Je burgerservicenummer (BSN)
 • Een kopie van je identiteitsbewijs
 • Een ondertekende verklaring waarmee je toestemming geeft dat het ministerie van SZW, die de subsidie toekent, de juiste toepassing van de subsidie door de opleider kan controleren

Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om en zijn die niet zichtbaar voor derden.

Jouw voordelen

Als je tussen de 18 jaar en de AOW-leeftijd bent, heb je de mogelijkheid om bij Online Academy kosteloos online trainingen te volgen. Je krijgt één abonnement, waarbij je toegang hebt tot maar liefst 174 online trainingen. Je hoeft je dus maar één keer aan te melden om toegang te krijgen. Voor de periode van 1 jaar kun je onbeperkt gebruikmaken van deze online trainingen van grote erkende opleiders.
Leer bijvoorbeeld een nieuwe taal of de basis van het programmeren, werk aan je timemanagement-skills, ga aan de slag met coaching en ontdek hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft. We hebben trainingen in elk segment, dus je kunt altijd wel trainingen vinden die passen bij wat jij wilt leren. En met Online Academy leer je effectief en efficiënt met 5 minuten per dag en opdrachten die passen bij jouw dagelijkse werkzaamheden!

Advies nodig?

We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet:

 • Wat houdt de subsidie in?
  14 opleiders hebben NL leert door subsidie gekregen. Bij deze opleiders kan je gratis trainingen volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Belangrijk want zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te doen . Wie weet kan je met je nieuwe kennis promotie maken. De cursus of opleiding die je doet kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.
  Om een cursus of training te volgen, hoef je je alleen maar aan te melden bij een opleider die subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af.
  Het is niet nodig om losse producten te kopen.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen nog aanvullende vragen? Bel ons op 035 – 7 506 178, of mail naar supprt@onlineacademy.nl op. We vertellen je graag meer! We wensen je veel succes en plezier met je online trainingen, en we hopen dat we je hiermee kunnen helpen om duurzaam inzetbaar te worden en blijven!

Ervaringen NL Leert Door-deelnemers

Er hebben al duizenden mensen een gratis abonnement op Online Academy met de NL Leert door subsidie, het aanbod wordt gemiddelde gewaardeerd met een 8,6! Hieronder vind je een greep uit de ervaringen.

Deelnemer NL Leert Door
'Ik werk in de zakelijke dienstverlening en met toegang tot Online Academy heb ik de mogelijkheid om iets nieuws te leren dat buiten mijn werkveld ligt!'
Deelnemer NL Leert Door
'Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe baan, en de trainingen die ik volg via Online Academy zijn een toegevoegde waarde op mijn CV!'
Deelnemer NL Leert Door
'Ik heb net de training Timemanagement afgerond en ik merk dat de vaardigheden uit de training al goed kan toepassen in mijn huidige werk'

Alle voorwaarden op een rij

 • Je kunt pas met je trainingen beginnen als je hele toelatingsdossier door ons compleet is verklaard. Lever daarom snel alles in wanneer je hiervoor van ons een e-mail krijgt.
 • Je doet actief mee door online trainingen te starten en die af te ronden. Je kan je tot uiterlijk 19 december 2021 aanmelden en je moet voor 30 december 2021 een training afgerond hebben. Daarna heb je een jaar lang toegang tot alle online trainingen.
 • Wij houden ons het recht voor de mogelijkheid tot inschrijving te sluiten wanneer we het maximum aantal aanvragen hebben binnengekregen of als we verwachten dat het niet realistisch is dat je de trainingen kunt volgen. Dit bepalen we per inschrijving.

Online Academy helpt je verder

De regeling geldt voor een beperkte selectie opleiders die aan de voorwaarden voldoen. Wij hebben bij Online Academy onze medewerking aan het ministerie aangeboden omdat we graag een bijdrage willen leveren aan het vergroten van de arbeidsmarktwaarde van mensen zoals jij. We zijn er dan ook trots op dat het ministerie ons hiervoor geselecteerd heeft.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl