Zakelijk Engels

Zakelijk Engels

Let op, deze training start direct volledig in het Engels. Maar maak je geen zorgen, we bouwen het rustig op. Het taalniveau sluit goed aan bij mensen die al wel aardig Engels spreken maar ook de zakelijke aanspraak willen leren. Met deze training leg je een goede basis voor zaken doen in het Engels. We gaan in op de juiste aanspraak van mensen, jezelf introduceren, vertellen wat je organisatie doet en meer. Hiermee leer je direct de juiste woorden gebruiken en leer je formaliteiten kennen zodat je iedereen correct kan aanspreken. Weet je niet zeker of je het niveau Engels aan kan? Start dan gewoon de training en bekijk of je de eerste dag goed kan volgen.

Talen

weken NTI
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training helpt je om je zakelijke Engels te verbeteren. Je hebt hiervoor wel een basisniveau aan Engels nodig. Heb je Engels voor beginners gevolgd en ervaring met Engels spreken dan is dit voldoende. Deze training wordt volledig in het Engels aangeboden. Uiteraard begeleiden we je daarin goed.

Leerdoelen

Met deze Online Training verbeter jouw vaardigheden in zakelijk Engels spreken en schrijven. Je vergroot je woordenschat en je zult merken dat je meer vertrouwen krijgt in het voeren van een goed gesprek op je werk in het Engels.

Interesse in deze online training?
Aanmelden