Yoga - Fit en Lenig in 1 Maand

Yoga - Fit en Lenig in 1 Maand

Yoga is een van de populairste sporten van het moment. Een manier van ontspannen, rekken en strekken maar ook zeker van inspannen. Door de diversiteit aan soorten yoga kan je van zeer ontspannen tot zeer intensief trainen. Deze Online Training is een kennismaking. Niet met een specifieke stroming maar je bouwt dagelijks ritme op in het doen van bekende yogaoefeningen. Daarnaast krijg je ook alle uitleg, begeleiding, theorie en achtergrond die je nodig hebt. Kortom, een actieve en informatieve training tegelijk. We gaan in deze Online Training niet met complexe of blessuregevoelige houdingen en bewegingen aan de slag. We starten echt met een eenvoudige basis.

Gezondheid & Vitaliteit

weken AALO
Online Academy

Doelgroep

Deze introductietraining is geschikt voor beginners van Yoga. De oefeningen zijn toegankelijk en allemaal minimaal ook zittend uit te voeren. Je hebt geen ervaring of affiniteit met yoga nodig. Als je al wel yoga doet en gewoon zoekt naar goede basisoefeningen en meer wilt leren over de achtergrond en effecten dan is deze training ook wat voor jou. Let op, het is belangrijk dat je video met geluid kan afspelen.

Leerdoelen

In deze Online Training leer je basistechnieken van yoga. Met dagelijkse video’s, vragen en stukjes achtergrond leer je alles wat je nodig hebt om een goede start te maken. In vier weken kan je al een echte routine opbouwen en zo op toegankelijke wijze kennismaken met de sport. Je leert daarnaast ook veel over yoga, over je lijf en gezond bewegen.

“Merkbare verbetering van lenigheid in mijn spieren.”

Interesse in deze online training?
Aanmelden