Werken in de Verzekeringsbranche

Werken in de Verzekeringsbranche

De verzekeringsbranche is voor outsiders soms wat ondoorzichtig. Er is veel wet- en regelgeving, en zijn zeer grote en kleine organisaties actief. En hoe steekt dit nu precies in elkaar? In deze Online Training maken we je bekend met de verzekeringsbranche. Je leert over de belangrijkste regelgeving, de bedrijven die er werkzaam zijn en bijvoorbeeld welke rol de toezichthouders hebben. Maak indruk op een sollicitatie bij een verzekeraar of kom goed voorbereid op je eerste gesprek voor een opdracht in de branche door deze training te volgen.

Financieel

weken Nibe SVV
Online Academy

Doelgroep

Deze online training is perfect voor mensen die kortstondig of voor langere tijd gaan werken in de verzekeringsbranche. Ben je zelfstandige, heb je een interim klus binnen een verzekeraar of heb je veel klanten in de verzekeringsbranche? Dan leer je in deze training snel hoe het in elkaar zit.

Leerdoelen

Welke verzekeringen er allemaal zijn en wat een verzekering exact inhoudt Welk soort organisaties actief zijn in de branche en hoe de structuur in elkaar steekt Welke wetgeving van toepassing is en welke rol toezichthouders spelen

Interesse in deze online training?
Aanmelden