Werken in de Bancaire Sector

Werken in de Bancaire Sector

Wanneer je wil gaan werken in de bancaire sector, maak je vaak een grote transitie. Het is voor veel mensen een lastige markt om nu echt goed te doorgronden. Wie doet nu precies wat? En welke rollen heeft een bank in onze maatschappij. Deze dingen leer je in de Online Training 'werken in de bancaire sector'. We behandelen de basisbeginselen en je leert hoe het bancaire systeem precies werkt. Niet alleen voor nieuwe starters in de branche interessant. Maar ook gewoon als je er al werkt maar de basis nog eens goed wilt snappen.

Financieel

weken Nibe SVV
Online Academy

Doelgroep

Deze training is perfect voor mensen die in de bancaire sector aan het werk willen gaan en meer willen weten van de sector en de werkzaamheden. Ook als je interim manager of bijvoorbeeld freelancer bent en in de sector een opdracht doet kan deze training waardevol inzicht geven.

Leerdoelen

Hoe werkt het Nederlandse bankensysteem? Welke diensten levert een bank en welke rollen vervult het? Wie zijn de klanten van banken in ons land? Welke rol speelt ethiek en ethisch werken in de bankensector?

Interesse in deze online training?
Aanmelden