Webinar: Verzekeringsfraude te Lijf: Hoe dan?

Webinar: Verzekeringsfraude te Lijf: Hoe dan?

Elk jaar krijgen verzekeraars te maken met vele duizenden gevallen van verzekeringsfraude. Het gaat hierbij niet alleen maar om ‘eenvoudige’ fraude door opportunistische consumenten, in sommige gevallen is er ronduit sprake van georganiseerde criminaliteit. In dit webinar praten we je bij over verzekeringsfraude, de trends, de aanpak voor preventie en detectie, digitalisering en machine learning, en de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid. Ook gaan we in op het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude. Dit doen we uiteraard met aansprekende voorbeelden.

Financieel

Nibe SVV

Deze content is alleen beschikbaar als je bent ingelogd.

Login to play video

Doelgroep

Dit webinar is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met fraude en actief wil bijdragen aan het aanpakken hiervan.

Leerdoelen

• Weten wat de inpak van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid is; • Wat de rol van digitalisering en machine learning bij verzekeringsfraude is; • Wat een goede aanpak voor preventie en detectie is; • Welke trends er spelen.