Webinar: Fintech: The Next Step

Webinar: Fintech: The Next Step

Het fenomeen fintech, financial technology, staat momenteel volop in de belangstelling. Het is er inmiddels alweer een aantal jaren en groeit nog steeds in omvang en betekenis. Wat hebben de fintech-ontwikkelingen ons tot nu toe gebracht? En wat zijn de verwachtingen voor de nabije en verdere toekomst? In de opname van dit NIBE-SVV webinar praat programmamanager Sjon Post van Computrain je bij over fintech. Wat is fintech precies? Is fintech alleen disruptief of biedt fintech ook kansen? Wat is de betekenis van fintech voor productontwikkeling en voor de kennis van klanten en doelgroepen? En wat is de impact op mens, werk en maatschappij?

Financieel

Nibe SVV

Deze content is alleen beschikbaar als je bent ingelogd.

Login to play video

Doelgroep

Dit webinar is geschikt voor iedereen die snel op de hoogte wil raken van de ontwikkelingen in Fintech. Voorkennis van het thema is niet noodzakelijk. Enige bekendheid met financiële dienstverlening is handig maar ook voor breed geïnteresseerden is het prima te volgen.

Leerdoelen

Leer begrijpen wat fintech nu precies is; Wat is de belofte die fintech-bedrijven doen; Fintech’s in Nederland; Oud versus nieuw; Technologie achter de fintech; Wat brengt de toekomst?