Vitaal Werken

Vitaal Werken

Werken doe je het grootste deel van je dag en het is belangrijk om daar om op een gezonde manier mee om te gaan. Wanneer je dat namelijk niet doet, kan je allerlei klachten krijgen zoals vermoeidheid, stress, hoofdpijn en nek- en rugklachten. Het is daarom goed om aandacht te hebben voor de wijze waarop je werkt. Niet alleen een goede bureaustoel maar ook gezond eten, bewegen en balans in vergaderen en rust zijn heel belangrijk. Wil jij je gezond en vitaal voelen op je werkplek? Volg dan deze training. In 3 weken tijd geven wij jou alle tools die je nodig hebt om je eerste stappen te zetten richting vitaal werken.

Gezondheid & Vitaliteit

weken Online Academy
Online Academy

Doelgroep

Vitaal Werken is een perfecte Online Training voor mensen met kantoorwerk. Natuurlijk is de training ook prima te volgen voor iedereen met andere vormen van werk. Je leert in deze training een goede balans te vinden tussen werk en gezondheid. Deze zijn zelfs met dagelijks zittend werk prima te combineren.

Leerdoelen

Door deze training: - Kan je uitleggen dat vitaal werken een combinatie is van meerdere factoren zoals gezond eten, voldoende bewegen en je rustmomenten pakken - Word je je bewust van je eigen levensstijl op je werk - Pas je korte, dagelijkse oefeningen toe die ervoor zorgen dat je prettiger en effectiever werkt

Interesse in deze online training?
Aanmelden