Verandermanagement

Verandermanagement

Verandering is de enige constante zegt men vaak. En dat klopt voor veel organisaties ook wel. Er wordt veel bijgesteld, gereorganiseerd en gewijzigd. Maar met enkel het wijzigen van je strategie als organisatie ben je er nog niet. De mensen die voor je werken moeten ook mee in de verandering. Helaas ‘mislukken’ nog steeds veel verandertrajecten en blijft men werken zoals voorheen. Of er ontstaat veel weerstand en er vertrekken mensen die je liever wilde houden. Het begeleiden en managen van verandering is een vak op zich. Een combinatie van sturen, organiseren, luisteren, aandacht houden en vertragen en versnellen. Wil je dit vak leren beheersen? Start dan bij deze Online Training.

Bedrijfskunde & Management

weken NCOI Opleidingen
Online Academy

Doelgroep

De online training verandermanagement is voor iedereen die zijn organisatie in beweging wil krijgen of voor een grote of kleine organisatieverandering staat en wil leren deze succesvol te begeleiden.

Leerdoelen

- Je leert hoe je leiding geeft aan verandering - Hoe je effectief communiceert en interacteert in verandertrajecten - En hoe je organisatorisch een organisatieverandering vormgeeft

Interesse in deze online training?
Aanmelden