Sollicitatiegesprekken Afnemen voor Leidinggevenden

Sollicitatiegesprekken Afnemen voor Leidinggevenden

In de werving en selectie van nieuwe medewerkers is het van groot belang dat de leidinggevende actief betrokken is. Zelfs als je een recruitment afdeling hebt moet je als leidinggevende een prominente rol in het proces vervullen. Hoe voer je nu een goed sollicitatiegesprek en interview je op de juiste manier zonder al die cliché vragen? Dat leer je in deze training. Ook hebben we uitgebreid aandacht voor de voorselectie, het bepalen van welke competenties je nodig hebt en welke persoon het beste in jouw team gaat passen. Wil je er voor zorgen dat je geen kopieën van jezelf aanneemt maar mensen die goed gaan presteren in jouw team? Start dan nu deze training!

Leidinggeven

weken Boertien Vergouwen Overduin
Online Academy

Doelgroep

Deze training is speciaal voor leidinggevenden die nieuwe mensen moeten aannemen. Voer jij veel gesprekken als hiring manager? Dan past deze training goed bij je. Het is voor deze training essentieel dat je ook werkelijk nieuwe mensen gaat aannemen. Zo kan je de nieuw geleerde vaardigheden direct in de praktijk brengen.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Kan je structuur aanbrengen in het eerste selectiegesprek - Kan je met STARR en LSD de competenties van de kandidaat goed uitvragen - Weet je welke valkuilen er zijn in het selecteren van een kandidaat en hoe je dit kunt voorkomen - Kan je bepalen of een kandidaat past in jouw organisatie, cultuur en team - Weet je hoe je de juiste keuze kunt maken voor een nieuw medewerker

Interesse in deze online training?
Aanmelden