Security Awareness

Security Awareness

Al onze informatie staat tegenwoordig online en Cybercriminaliteit is dan ook aan de orde van de dag. Er is veel in het nieuws over Hackers, DDOS aanvallen en bijvoorbeeld datalekken. Het is daarom belangrijk dat je slim en veilig omgaat met je eigen informatie en die van anderen. In deze online training leer je hoe dit werkt. Je leert over de gevaren en wat veilig is en niet. Is het bijvoorbeeld veilig alles in de ‘cloud’ op te slaan? En weet jij hoe je snel je computer versleuteld als je van je werkplek weg gaat? Dat leer je in deze training. Daarnaast gaan we in op virussen, hackpogingen, goede wachtwoorden en nog veel meer.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is geschikt voor iedereen die veilig wil en/of moet werken. Niet alleen als je werkt met geheime informatie, maar ook voor iedereen die dagelijks veel online werkt met informatie van klanten bijvoorbeeld.

Leerdoelen

Hoe informatie gestolen (kan) word(en)t? op een Veilige manier te werken zowel thuis als op kantoor. en wat je moet doen als er iets mis gaat.

Interesse in deze online training?
Aanmelden