Schriftelijk Rapporteren

Schriftelijk Rapporteren

Moet je wel eens rapporten schrijven maar is dit niet je primaire taak? Dan kan het nog wel eens lastig zijn om een strakke lijn in je verhaal te schrijven en de juiste zaken op een overtuigende manier te formuleren. Wil je structuur brengen in rapporten en zorgen dat ze ook werkelijk gelezen worden? Start dan vandaag nog met deze Online Training. We leren je slim en snel om beter te schrijven. Let op! het is handig bij deze training om hem niet op je mobiel of tablet te volgen. Volg hem op je computer of laptop zodat je ook direct aan een rapport kan werken. Zo kan je wat je leert direct toepassen.

Schriftelijke Communicatie

weken Boertien Vergouwen Overduin
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is voor iedereen die rapporten schrijft en dit effectief en correct wil doen.

Leerdoelen

In deze Online Training leer je hoe je als vakexpert een rapport schrijft voor een brede doelgroep. Je leert de juiste voorbereidingen te treffen, schrijven gericht op de lezer, de rode draad goed bewaken en helder en overtuigend formuleren.

“Inmiddels zit ik midden in mijn tweede jaar HBO Informatica. Persoonlijk had ik deze training veel eerder willen volgen gezien ik nu begrijp waar ik wat steekjes heb laten vallen in het verleden.”

Interesse in deze online training?
Aanmelden