Programmeren met PHP

Programmeren met PHP

PHP is een basisprogrammeertaal die breed over de wereld gebruikt wordt voor allerlei toepassingen. De taal is perfect geschikt voor web-development. PHP is op brede wijze bruikbaar. Als je HTML al beheerst kun je PHP hierin gebruiken voor bijvoorbeeld functies. Als je PHP leert beheers je een een belangrijke basistaal. Het is ook een goed begin als je jezelf als programmeur wilt ontwikkelen.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Deze introductie in programmeren met PHP is geschikt voor iedereen die wil starten met programmeren. Het is een van de meer toegankelijke programmeertalen en voorkennis van programmeren is voor deze training niet nodig. Deze introductie in programmeren met PHP is geschikt voor iedereen die wil starten met programmeren. Het is een van de meer toegankelijke programmeertalen en voorkennis van programmeren is voor deze training niet nodig. Let op: voor deze Online Training heb je software nodig. Deze is gratis beschikbaar maar moet wel geinstalleerd worden op je computer. Kan dit niet op je zakelijke computer? Dan is het wellicht een optie deze training thuis te volgen.

Leerdoelen

Na deze Online Training kan je de volgende dingen: Je kan een PHP bestand aanmaken en uitvoeren Je kan binnen PHP gebruik maken van verschillende typen variabelen Je kan binnen PHP gebruik maken van verschillende controle structuren Je kan binnen PHP gebruik maken van verschillende typen lussen

Interesse in deze online training?
Aanmelden