Programmeren met HTML en CSS

Programmeren met HTML en CSS

HTML en CSS zijn voor iedereen die zelf websites wil maken en wil begrijpen wat hier nu eigenlijk achter zit. Deze basistalen zijn perfect voor startende programmeurs. Je leert de tekst opmaken. En er wordt een heel klein tipje van de sluier gegeven van JavaScript, de taal die een webpagina dynamisch maakt. Volg deze training op je desktop, omdat je zelf aan de slag gaat met programmeren.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Voor iedereen die wil starten met het maken van een webpagina. Voorkennis van HTML en programmeren is niet nodig. HTML en CSS zijn zeer goede basistalen om mee te starten als je wilt leren programmeren of een website wilt bouwen.

Leerdoelen

Opzetten van een eenvoudige pagina en de elementen die je daarvoor nodig hebt; structuur aanbrengen in een HTML-document; Werken met forms, attributen en nog meer mogelijkheden Na deze training ben je ook prima in staat een eenvoudige bestaande website te bewerken en verbeteren.

“Online Academy biedt mij een kijkje in verschillende werkgebieden in de IT. Ik kan hier kennis opdoen van verschillende programmeertalen en zo ontdekken wat het beste bij mij past.”

Interesse in deze online training?
Aanmelden