Programmeren in C#

Programmeren in C#

C# wordt in het Engels ook vaak uitgeschreven als C Sharp en is naast Java een van de meest gebruikte programmeertalen wereldwijd. Het is onderdeel van het .NET Framework van Microsoft. Heb je de ambitie veelzijdige applicatie ontwikkelaar te worden? Start dan direct met het leren van C#. In deze training leer je de basis van de taal kennen en bouw je vanaf dag 1 aan praktisch bruikbare en werkende stukken code. We nemen je mee in de wereld van programmeren en helpen je stap voor stap verder. Volg deze training op je desktop, omdat je zelf aan de slag gaat met programmeren.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

C# is als training eenvoudig en praktisch ingestoken. Alles vanaf het installeren van de juiste software wordt je uitgelegd. Voorkennis of kennis van andere programmeertalen is niet noodzakelijk? Heb je al ervaring met vergelijkbare talen als Java? Dan zal je deze training zeer sterk versneld kunnen doorlopen.

Leerdoelen

Een C# applicatie maken; Gebruik maken van verschillende typen variabelen; Gebruik maken van verschillende controlestructuren; Gebruik maken van verschillende typen loops; Werken met zelf gemaakte methodes; Door middel van C# de computer laten tekenen.

Interesse in deze online training?
Aanmelden