Photoshop voor Beginners

Photoshop voor Beginners

Photoshop is het meest gebruikte software pakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketing materiaal wilt produceren voor je werk, maar bijvoorbeeld ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken. In deze Online Training leer je de basis van Photoshop. Zorg dat je voor deze training de software van Adobe Photoshop op je computer hebt staan. Je krijgt veel praktische opdrachtjes en voorbeelden waarbij je het programma nodig hebt. Het is dan ook verstandig dit te volgen op je desktop en niet op je mobiel bijvoorbeeld.

Hobby & Vrije tijd

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is voor iedereen die wil starten met Photoshop. De training is gemaakt op introductieniveau en voorkennis van Photoshop is dus niet noodzakelijk. Let op! voor de training heb je de software (Photoshop) wel geinstalleerd op je computer nodig.

Leerdoelen

Basistheorie over digitaal beeldbewerken Basisnavigatie en functies van photoshop gebruiken Werken met lagen in een Photoshop bestand Belichting en maskers toepassen In deze praktische Online Training leer je naast de basis ook bijvoorbeeld rode ogen weghalen, grote objecten verwijderen en meer!

Interesse in deze online training?
Aanmelden