Outputgericht Sturen

Outputgericht Sturen

Outputgericht Sturen gaat over leidinggeven op basis van resultaten. Vanuit het verleden wordt vooral vaak gestuurd op throughput. Ofwel waar werkt iemand aan, is diegene druk en is hij/zij aanwezig. In sommige beroepen is dit belangrijk maar aansturing gaat tegenwoordig steeds meer om resultaten. Je stuurt dus medewerkers aan op het zorgen voor de juiste opbrengsten. En dit kan los gezien worden van werktijden en werklocatie. Daarom gaat resultaatgericht sturen ook vaak samen met de transitie naar Het Nieuwe Werken. Zijn je medewerkers altijd buiten de deur dan kan je immers niet controleren of ze wel aan het werk zijn. Kijken naar resultaten werkt dan beter. In deze Online Training leer je hoe je de overgang maakt naar outputgericht sturen. Je leert hoe het precies werkt, welke kaders er zijn en wat dit vraagt van jou en je medewerkers.

Leidinggeven

weken Boertien Vergouwen Overduin
Online Academy

Doelgroep

Outputgericht Sturen is voor iedereen in een leidinggevende positie die de vrijheid heeft om medewerkers aan te sturen resultaten. De training is met name geschikt voor mensen die overwegen de transitie naar outputgericht sturen te maken.

Leerdoelen

Je weet wat outputsturing kan opleveren Je weet wat mensen inspireert om in beweging te komen Je weet welke verantwoordelijkheden de leidinggevende heeft en welke bij de medewerker horen Je weet welke basishouding van hen vereist is om outputsturing te laten slagen Je weet wat coachend leidinggeven is en hoe dat helpt om medewerkers te inspireren en verantwoordelijkheid te geven

Interesse in deze online training?
Aanmelden