Organisatiepsychologie

Organisatiepsychologie

Heb jij je bijvoorbeeld altijd afgevraagd hoe teamdynamiek precies werkt en waarom groepen mensen in een organisatie zich altijd op een bepaalde manier gedragen? Dan is deze training wat voor jou. We gaan in op diverse modellen en theorieën en daardoor leer je kijken naar de psychologie van de mens in een organisatie. Dit helpt je om mensen beter te begrijpen, makkelijker aansluiting te vinden en effectiever richting te kunnen geven aan de mensen in een organisatie.

HR, Psychologie & Coaching

weken NCOI Opleidingen
Online Academy

Doelgroep

Organisatiepsychologie is voor iedereen relevant die meer wil snappen van mensen in organisaties. In deze online training leer je in vogelvlucht het vakgebied kennen en verdiepen we een aantal kennis en vaardigheidsaspecten. Ben je altijd al geïnteresseerd in mensen binnen organisaties en wat hun gedrag drijft? Dan is deze training een goed begin.

Leerdoelen

- Begrijpen wat organisatiepsychologie inhoudt - Trends, nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen in het vakgebied kennen. - Persoonlijkheid en motivatie begrijpen - Groepsgedrag en teamdynamiek herkennen - Het gedrag van mensen in organisatieverandering begrijpen - Omgaan met politiek en macht in een organisatie

Interesse in deze online training?
Aanmelden