Microsoft SharePoint Basis

Microsoft SharePoint Basis

SharePoint is een effectieve tool om je werk te organiseren, te delen en samen te werken. Het wordt gebruikt in grote corporates, onderwijsinstellingen en alle soorten MKB bedrijven. Met veel of weinig medewerkers is SharePoint heel praktisch. Steeds meer organisaties werken er mee. Maar het wordt ook door veel mensen niet begrepen of effectief ingezet. De mogelijkheden lijken soms eindeloos en dat is voor het leren kennen van de applicatie niet altijd fijn. Daarom leer je in deze praktische online training de basis van SharePoint goed in de vingers te krijgen.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Microsoft SharePoint Basis is voor iedereen die voor werk of privé gebruik maakt van SharePoint of er gebruik van wil gaan maken. Heb je er weinig ervaring mee, weet je niet waar je moet beginnen of heb je het gevoel er veel meer uit te kunnen halen? Dan is deze training je perfecte start.

Leerdoelen

- Je leert alle basisfunctionaliteiten van SharePoint te gebruiken - Hoe je slim werkt met bibliotheken - Lijsten maken en samenwerken met Excel - En machtigingen aanpassen en inrichten

Interesse in deze online training?
Aanmelden