Microsoft Outlook Basis

Microsoft Outlook Basis

Iedereen gebruikt tegenwoordig Microsoft Outlook voor E-mail en agenda beheer. Zoals met de meeste producten van Microsoft zijn er veel meer mogelijkheden dan je in eerste instantie denkt. Met slim gebruik van de software kan je efficiënter werken. In deze Online Training leer je de hele basis van Outlook kennen. Alle praktische tips en tools komen langs. Je leert het ook direct toepassen en inrichten. Komen jouw e-mails bijvoorbeeld al automatisch in mappen? En maak je gebruik van categorieën en kleuren in je agenda? Na deze Online Training weet je precies hoe dat werkt en wat je er aan hebt.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

De Online Training Microsoft Outlook Basis is geschikt voor iedereen die met Outlook werkt. Kom je niet veel verder dan een mailtje sturen en een afspraak plannen? Dan is dit een goed begin om je kennis te vergroten. Het is voor deze training praktisch als je werkelijk beschikking hebt over Microsoft Outlook zodat je direct dingen kan toepassen. Welke versie je hebt maakt niet uit.

Leerdoelen

Efficiënter werken met Outlook Overzicht houden over email en agenda Alle handigheden van Microsoft Outlook eindelijke benutten!

Interesse in deze online training?
Aanmelden