Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Office 365 is een perfect pakket om online mee te werken. Als je veel samenwerkt met anderen en dit interactief online wilt doen dan kom je vaak bij Office 365 terecht. In deze Online Training leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Daarnaast leer je hoe ze samenhangen en kan je dus direct aan de slag. Het is belangrijk in de basis goed te snappen hoe het totaal werkt. Daarmee kan je productiviteit en effectiviteit van samenwerken omhoog!

Samenwerken en Teamontwikkeling

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is voor mensen me toegang tot Office 365. De insteek is praktisch en het is dus erg handig als je direct wat je leert kan toepassen. Mocht je overwegen om te gaan werken met Office 365 dan kan je deze Online Training ook volgen. Je zal dan de opdrachten over moeten slaan.

Leerdoelen

In deze praktische Online Training leer je werken met Office 365. Uiteraard leer je wat het pakket nu precies inhoudt. Daarnaast leer je alles wat je moet weten over Sharepoint Online, OneDrive en de standaard office applicaties zoals Outlook en Word. In de laatste week leer je ook nog werken met Skype en OneNote en Delve.

Interesse in deze online training?
Aanmelden