Machine Learning

Machine Learning

Machine Learning is de technologie die op dit moment voor de grootste innovatiekracht zorgt. Hoewel je het zelf niet altijd zult herkennen, is veel van ons dagelijks leven inmiddels afhankelijk van Machine Learning. Van de aanbevelingen die je krijgt in een webshop tot zelfrijdende auto's. Machine Learning is een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst. Deze Online Training leert je alles wat je erover moet weten!

IT

week Computrain
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is voor mensen die de basis van Machine Learning willen snappen. We gebruiken veel praktijkvoorbeelden die iedereen kent. Een beetje technische achtergrond zal er voor zorgen dat je het sneller snapt, maar is niet noodzakelijk om de training te volgen.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Weet je hoe Machine Learning werkt - Weet je hoe Machine Learning verschilt van traditioneel programmeren - Kun je toepassingen van Machine Learning in het dagelijks leven herkennen - Weet je hoe Machine Learning toepasbaar zou kunnen zijn in je eigen werk

Week 1: Machine Learning

  • Dag 1: Kunstmatige intelligentie

  • Dag 2: De (her)opkomst van de wiskundige

  • Dag 3: Lerende mensen vs. lerende machines

  • Dag 4: De wereld verandert door ML

  • Dag 5: De ML-test

“Super fijn om in korte en overzichtelijke modules kennis op te doen die meteen getest wordt.”

“Leuke manier om te leren, altijd wel een moment om het te doen.”

“Goede instap training om meer interesse te krijgen over dit onderwerp.”

“De Machine Learning course van Online Academy is dé manier om op een snelle manier (maar wel inhoudelijk gefundeerd) kennis te maken met wat Machine Learning precies is en wat het kan betekenen in de praktijk en in de toekomst. Zeker een aanrader!”

Interesse in deze online training?
Aanmelden