Italiaans voor Beginners

Italiaans voor Beginners

Italiaans is niet de grootste wereldtaal maar wel een prachtige taal met zijn eigen charme. Ideaal als je graag op vakantie gaat naar het land en je in de basis verstaanbaar wilt maken. Niet alle Italianen spreken goed Engels dus basisvaardigheid komt dan goed van pas! Wil je eenvoudig leren om de taal beter te beheersen? Start dan nu met deze Online Training. Door dagelijks 5 tot 10 minuten te oefenen heb je de taal snel onder de knie.

Talen

weken NTI
Online Academy

Doelgroep

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners van het Italiaans. Je leert een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft nog geen Italiaans te spreken om hier mee aan de slag te kunnen. We starten helemaal bij het begin. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze Online Training ook prima!

Leerdoelen

Jezelf en anderen kunnen voorstellen; Vertellen over je hobby's en vrije tijd; Je kunt zeggen wat je gisteren hebt gedaan, wat je elke dag doet en wat je plannen zijn.

Interesse in deze online training?
Aanmelden